Sicriul cu trupul lui Cosmin a fost dus de duminica acasa, in localitatea natala Prisacani ,  aflata langa Iasi, iar ieri a avut loc inmormantarea baiatului. Era singurul copil la parinti, iar mama sa il iubea ca pe ochii din cap. Femeia a fost distrusa cand a aflat ca fiul ei si-a gasit sfarsitul in autocarul “groazei”, iar ieri la inmormantare i s-a facut rau de mai multe ori.

Cosmin avea 20 de ani si era coregraf si dansator in ansamblul folcloric Hora
Cosmin avea 20 de ani si era coregraf si dansator in ansamblul folcloric Hora

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Locuitorii din Prisacani spun ca familia baiatului pare blestemata, are copii buni, dar pier de tineri! Cosmin nu este singurul membru al familiei care a murit atat de dramatic. “Era singurul baiat al Marceei (n.r. mama lui), iar ea facuse totul pentru ca lui sa-I fie bine. Acum, Cosmin se pregatea sa dea la Academia de Politie, si facea scoala de soferi, ca sa ia carnetul. Familia asta e greu incercata, in urma cu cinci ani, un var al lui Cosmin a murit tot asa, intr-un accident de masina”, a povestit unul dintre apropiatii familiei.

Cosmin si mama lui, la absolvirea liceului, anul trecut
Cosmin si mama lui, la absolvirea liceului, anul trecut

Cosmin Manoliu, profesorul formatiei si cei doi soferi ai autocarului au fost victimele accidentului rutier de vineri. Cei patru si-au pierdut viata, striviti in autocarul care s-a rasturnat pe o sosea din Brasov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si