Rudele celor morti in accidentul din Olt au inimile sfasiate de durere. Fiul antrenorului de tenis Mihai Bobocica este in stare de soc: „ A fost un om iubit de toata lumea si a lasat doar lucruri bune”.

ANTRENOR RENUMIT, MORT IN ACCIDENT

Mihai Bobocica, antrenorul lotului juniori 3 de tenis de masa mergea la Mioveni, unde avea sa participe la o competitie.

Isi dedicase toata viata acestui sport si i-a transmis pasiunea si fiului sau.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Nu m-a pus niciodata pe primul loc in fata celorlalti jucator. Inteleg acest lucru si a fost cel mai frumos lucru pe care-l putea face in viata lui”, mai spune fiul sau.

In masina renumitului antrenor era si un prieten al sau, care insa a scapat cu viata. Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu pasagerii din cealalta masina, zdrobiti si ei de tir. Era o familie intreaga: mama, tatal si cei doi copii de numai 3 si 7 ani.

Se intorceau din Craiova, de la bunici.

 

CINE RASPUNDE PENTRU TRAGEDIE?

Accidentul teribil s-a petrecut ieri dupa amiaza, pe un drum national din Dolj. Un tir caruia i-a explodat anvelopa a patruns pe contrasens si a zdrobit ambele masini, care circulau regulamentar.

Soferul camionului a scapat ca prin minune cu rani minore. Reprezentantii firmei pentru care lucreaza spun ca ei nu au nicio vina.

Soferul tirului este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si