Mama sa, Maria Trofosila, de 53 de ani, care traieste intr-un sat din sudul Dobrogei, povesteste pentru adevarul.ro ca fiica sa o duce rau in continuare:

„Ma suna cam la 10-12 zile, cum poate si ea.

Plange si imi spune ca a ramas fara sprijin. Ma gandeam ca legile in Italia sunt altfel… A scapat de chinul in care era si acum sta la un adapost social, impreuna cu copiii. Din cauza mancarii alterate si a apei infestate, cei mici s-au imbolnavit si au vomitat, iar majoritatea mamelor de acolo au facut un fel de greva. Ca sa nu se mai intample asa ceva, ea a inceput sa le cumpere apa si biscuiti de la magazin. Cand poate, se mai duce cu ei la biserica catolica unde s-au botezat si mai primesc de acolo mancare si haine”, spune mama indurerata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In centrul social in care este internata impreuna cu cei doi minori, ei au parte de ingrijire medicala, dar si psihologica. Baiatul cel mare a fost inscris in clasa a III-a, iar fata la gradinita.

Autoritatile romanesti au eliberat certificate de nastere pentru copii si pasapoarte temporare pentru toti trei.

Tanara abuzata nu vrea sa se intoarca deocamdata in Romania si a cerut consulatului roman de la Bari ca mama sa, fiul sau din Romania, rezultat dintr-o alta relatie, dar si tatal copilului, sa fie adusi in Italia.

Deocamdata, prezenta sa este necesara in Italia pana cand se vor finaliza procesele in care italianul este judecat pentru sechestrare de persoana, abuzuri si violente si un proces pentru decaderea din drepturile parintesti.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si