Ion Țiriac (81 de ani) a declarat recent despre Serena Williams: „Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani și 90 de kilograme. Aș vrea să văd altceva, aș vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”. În ultimii ani, Țiriac a făcut mai multe afirmații dure la adresa Serenei Williams (39 de ani), sfătuind-o chiar să se retragă din tenis înaintea sezonului 2021.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a taxat dur pe fostul tenismen după cea mai recentă jignire la adresa sportivei care a învins-o pe Simona Halep. CTP l-a atacat pe Țiriac cu propriile sale argumente.

Citeste si: Tornadele şi gerul din SUA au ucis oameni şi pun în pericol vaccinarea anti-COVID

CTP, despre Țiriac: Îmi amintesc un meci, a pierdut jenant 

Este o combinație echilibrată de aflare în treabă, bădărănie și răutate. Cine i-a cerut o asemenea declarație? Nimeni! Cum poți să spui așa ceva? Domnul Țiriac a fost jucător. Cum poți să spui așa ceva despre o jucătoare de tenis? ‘Să nu intre pe teren că e prea bătrână și are prea multe kilograme’.  Jucătorul decide dacă vrea să mai joace și cum poate.

Și după cum se vede, Serena joacă extraordinar la această vârstă, iar treaba cu kilogramele este ceva neprofesionist din partea domnului Țiriac",  a spus Cristian Tudor Popescu, citat de Romania TV.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Potrivit lui CTP, la Serena Williams nu este vorba despre grăsime, jucătoarea americană având în continuare o deplasare și rezistență extraordinare. 

"Nu știu cum poate să zică Țiriac asta, când a jucat până la o vârstă apropiată de cea a Serenei Williams. A jucat în Cupa Davis, a jucat simplu, pierzând aproape meci după meci. Îmi amintesc un meci jenant, pierdut cu Corrado Barazzutti, se încăpățâna să ocupe locul la simplu și a pierdut jenant!", a menționat CT Popescu.

ctp ion tiriac
"Nu știu cum poate să zică Țiriac asta, când a jucat până la o vârstă apropiată de cea a Serenei Williams"

"Duceți-vă acasă, sunteți depășit, aveți peste 80 de ani"

Cristian Tudor Popescu nu s-a oprit aici, ci l-a întrebat direct pe Țiriac, în stilul propriilor lui comentarii despre vârstă, de ce nu se retrage din postura de comentator, la cei peste 80 de ani ai săi:

" Aș putea să-l intreb: ‘De ce mai comentează despre tenis, când are peste 80 de ani? Duceți-vă acasă, sunteți depășit, aveți peste 80 de ani.’ Nu, nu trebuie să-i spună nimeni asta domnului Țiriac, el poate să vorbească despre tenis până la adânci bătrâneți, cum și Serena Williams, și Roger Federer pot să joace în continuare", a mai spus CTP.

tiriac
Ion Țiriac, alături de Simona Halep, în urmă cu câțiva ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si