Cu gândul la banii pierduți, dar și la femeia care i-a luat totul, Francesco s-a întors în România. Are probe și dovezi noi, mărturisește acesta într-un interviu în exclusivitate, echipei emisiunii “Asta-i România!”, duminică, la Kanal D.

Citeste si: Nunțile fastuoase din Țara Oașului la Asta-i Romania. Mii de invitați sunt martori ai unirii destinului tinerilor în una dintre cele mai bogate localități din Romania!

După 4 ani de așteptare, procesul "dragostei" de 1 milion de euro se pune în mișcare, la Târgu-Jiu, acolo unde românca va fi judecată pentru înșelăciune în formă continuată, cu consecințe deosebit de grave, dar și pentru spălare de bani în formă continuată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Simona Margaian versus Francesco Thiella - o idilă "penală", care ar putea fi oricând subiectul unui film coproducție româno italiană 

 

Simona Margaian versus Francesco Thiella- o idilă "penală", care ar putea fi oricând subiectul unui film coproducție româno italiană; el – un bătrânel gentil, ea- o femeie frumoasă, cu 43 de ani mai tânăra, în căutarea unei vieți de lux.

O relație fierbinte începută într-un club de noapte, la Milano, întreținută cu promisiuni pentru o viață frumoasă și zeci de tranzacții bancare, s-a încheiat cu o pagubă de peste un million de euro, spun anchetatorii.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si