Close sidebar
Close sidebar

Duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Aproape de oameni și de Dumnezeu

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne poartă pașii, duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, la Kanal D, în Ierusalimul României, la mănăstirea Putna, lăcașul sfânt unde, de 500 de ani, călugării ridică neîncetat rugăciuni către cer, într-un loc departe de ”zgomotul” lumii și aproape de pacea lui Dumnezeu.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Dacă până odinioară călugarii ce slujesc astăzi, în numele Domnului, aveau o familie, o slujbă, ca fiecare dintre noi, acum poveștile fiecăruia dintre aceștia sunt puse deoparte, în “sertarele sufletului”.

Aici, Iisus învie în fiecare zi și în fiecare inimă așa simt oamenii care l-au ales pe Dumnezeu, care nu-și mai aparțin și, devin cu voia lor, darul Domnului!

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Monahi sau călugări aceștia sunt puntea dintre lume și Dumnezeu și păstrează legătura cu toată comunitatea, îi încurajează pe oameni să țină tradițiile și ies dintre zidurile mănăstirii pentru a sta de vorbă cu cei care îl caută pe Dumnezeu.

Nu ratați duminică, în Prima zi de Paște, de la ora 14:30, o ediție de sarbatoare ”Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI