Bărbatul este atât de bun încât proprietarii aparatului l-au invitat la cină pentru a încerca să-l convingă să nu mai joace.    „Întotdeauna îmi fac cinste cu masa şi mă roagă să nu mai joc. Continuă să piardă bani din cauza mea“, a declarat bărbatul.    „Prima dată când am jucat a fost anul trecut în luna iulie. Am văzut maşinăria la intrarea unui mall. Atunci nu m-am gândit foarte mult, a fost doar o modalitate de a face timpul să treacă mai uşor“, a mărturisit Zhitong pentru presa locală.
I-a plăcut, aşa că a continuat să se joace ori de câte ori mergea la mall, iar într-o lună a devenit extrem de priceput, reuşind să golească un întreg aparat. Acum, oamenii se strâng în jurul lui pentru a-l urmări în acţiune.
Cel mai mult, dintr-o singură încercare, a câştigat 100 de păpuşi şi nimeni nu a reuşit să ajungă măcar aproape de această realizare, relateaza Daily Mail.

Bărbatul este atât de bun încât proprietarii aparatului l-au invitat la cină pentru a încerca să-l convingă să nu mai joace.   „Întotdeauna îmi fac cinste cu masa şi mă roagă să nu mai joc. Continuă să piardă bani din cauza mea“, a declarat bărbatul.

„Prima dată când am jucat a fost anul trecut în luna iulie. Am văzut maşinăria la intrarea unui mall.

Atunci nu m-am gândit foarte mult, a fost doar o modalitate de a face timpul să treacă mai uşor“, a mărturisit Zhitong pentru presa locală.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

I-a plăcut, aşa că a continuat să se joace ori de câte ori mergea la mall, iar într-o lună a devenit extrem de priceput, reuşind să golească un întreg aparat. Acum, oamenii se strâng în jurul lui pentru a-l urmări în acţiune.  Cel mai mult, dintr-o singură încercare, a câştigat 100 de păpuşi şi nimeni nu a reuşit să ajungă măcar aproape de această realizare, relateaza Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si