Close sidebar
Close sidebar

Dupa ce atletii rusi au fost exclusi de la Jocurile Olimpice de la Rio, Rusia isi face propria olimpiada

Federatia Rusa de Atletism organizeaza joi 28 iulie o competitie interna la care vor participa 135 de atleti, printre care si cei exclusi de la Jocurile Olimpice de la Rio in urma scandalului de dopaj. Competitia se va numi "Starurile 2016" si se va desfasura pe stadionul "Fratii Znamenski" din Moscova.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"In jur de 135 de atleti vor concura. Sunt campioni si medaliati olimpici si atleti mai putin renumiti carora li s-a interzis sa participe la Rio.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Saritoarea cu prajina Elena Isinbaeva nu va concura. Ea a hotarat sa se odihneasca dupa un sezon greu", a precizat Iuri  Borzakovski, antrenorul principal al echipei ruse de atletism, relateaza agentia de presa rusa Tass.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI