In aceasta vara, dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume. Un afacerist originar din Targoviste, cu activitate in Romania si Marea Britanie, a infiintat in Regatul Unit o noua societate comerciala, cu denumirea M**E PSD. Targovisteanul si-a înregistrat firma pe 9 august, scrie gazetadambovitei.ro şi spune că este un gest de protest, în favoarea libertăţii de exprimare.

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume:   "Am infiintat-o ca o forma de protest"

Romanul a ales ca domeniu de activitate pentru firma sa ”prestarea de servicii”. ”Eu mai am două firme, una în România, una în Anglia. Am înfiinţat-o ca o formă de protest, dar o să şi o folosesc de acum înainte. M-a deranjat când am văzut acţiunea autorităţilor împotriva bărbatului cu plăcuţele de înmatriculare celebre. Atunci m-am găndit să fac o firmă şi să văd cum pot autorităţile române să mă împiedice să o folosesc”, a spus afaceristul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume: "Sa  vedem daca pot sa imi interzica si mie"

Cineva a reactionat, asa ca dupa numerele “M**E PSD” a aparut firma cu acelasi nume. “Acelui cetăţean au putut să îi interzică numerele de înmatriculare, dar să vedem dacă pot să îmi interzică şi mie.”, a mai declarat afaceristul. Firma va avea activitate şi în România. În privinţa interacţiunii cu autorităţile române, omul de afaceri se aşteaptă la orice: ”E treaba lor ce reacţie vor avea.

Pe mine nu mă interesează ce spune lumea. Fac ce vreau cu banii mei”. Târgovişteanul anunţă că face angajări pe noua societate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si