Decebal Traian Remes a fost in 2007 protagonistul unei filmari care l-a facut celebru pentru ca in imaginile difuzate atunci de televiziunea publica se observa cum demnitarul lua un plic de la Ioan Muresan, si el fost ministru. Ulterior, dupa declansarea anchetei, procurorii au stabilit ca Remes primise, pe langa 15.000 de euro, si tuica si caltabos de 1.500 de lei pentru a facilita castigarea unor licitatii de catre o anumita firma.

 

Asa arata Remes in perioada in care era minsitru

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Condamnat la trei ani de inchisoare, Remes a fost incarcerat in 2013 la penitenciarul Satul Nou de Sus, fiind eliberat insa conditionat, doar un an mai tarziu, pe 11 februarie 2014.
Dupa ce a iesit din puscarie, Remes a dat statul in judecata statul roman, acuzand tratamente inumane in detentie, castigand in prima faza suma de 5000 de lei drept daune morale.
Din primavara, fostul politician se ocupa oficial de afacerea unuia dintre baietii lui. 

Remes a iesit din inchisoare, dupa doar un an, total schimbat

Conform supervizor.ro, din aprilie 2017, Decebal Traian Remes a fost numit administrator al societatii Predilect SRL, firma care din 2016 ii apartine lui Razvan Remes, care a preluat-o de la mama sa, Steliana Remes.
In acelasi timp cu preluarea firmei anul trecut, obiectul principal de activitate a devenit “cresterea porcilor”. Anul trecut, societatea a avut, conform datelor depuse la Fisc, o cifra de afaceri de 3,35 milioane de lei, iar profitul inregistrat ajungand la peste 388.000 de lei (peste 86.000 de euro).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si