Close sidebar
Close sidebar

Dușmanul de moarte al lui Nelson Mondialu îl amenință cu bătaia: „Lobo, tu nu știi cine îți e tată... Liana e o...”

Un clip din mediul online a iscat controverse. Intitulat Strugurel Irlandezu, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, l-a înjurat atât pe Nelson Mondialu cât și pe fiul său Livian de la „Puterea Dragostei”. Strugurel i-a amenințat cu bătaia și a dezvăluit anumite secrete ale familiei.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dușmanul de moarte al lui Nelson Mondialu. Dușmanul de moarte al lui Nelson Mondialu face acuzații grave și îl atacă pe Nelson Mondialu și pe familia acestuia. Strugurel Irlandezu a făcut un live în care aduce cuvinte obscene și jigniri către Nelson Mondialu și Livian de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, și-a pus dinți. Primele imagini fabuloase!

Dușmanul de moarte al lui Nelson Mondialu. Intitulat Strugurel Irlandezu bărbatul se afirmă a fi cel mai mare dușman al lui Nelson Mondialu. „Salut, dragi prieteni. Vă pupă Irlandezul! Un mesaj pentru Lobo și „Doi-Dinți”.

Lobo de ce nu zici la lume că ai fost violat de Nelson? De ce nu spui la lume că nu știi cine este tatăl tău? Liana mama ta a fost escortă de lux în Ungaria. Oare cine a făcut un Lobo ca tine?” a transmis Strugurel Irlandezu.

Dușmanul de moarte al lui Nelson Mondialu îl amenință cu bătaia: „Lobo tu nu știi cine îți e tată...Liana e o...”

Dușmanul de moarte al lui Nelson Mondialu. Bărbatul a continuat să aducă jigniri și înjurături familiei. „Băi Nelson Mondialu, sărăcie și necaz, toată viața ai fost la pușcărie. Abia aștept să ne întâlnim, mănânc carne din tine!” a afirmat Strugurel Irlandezu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dușmanul de moarte al lui Nelson Mondialu. Dușmanul aprig al lui Nelson Mondialu a adus jigniri și tatălui decedat, dar și fratelui mort al lui Nelson. „O să mori azi, mâine și nu are Liana bani să te îngroape. Să facem chetă pentru șeful Nelson Mondialu.

Sărăcie și necaz, oamenii grei ți-au dat valoare! Stai în chirie, când am fost la tine nu aveai o bucată de pâine. Te-am ținut patru ani de zile cu bani din Irlanda și toate hainele de pe Liana sunt de la nevasta mea!” a menționat Strugurel Irlandezu.

Citeste si: Nelson Mondialu, tată lui Livian de la Puterea dragostei: ”Am luat cuțitul! Am atacat!”. Prima lui infracțiune în clasa a VII-a

Dușmanul de moarte al lui Nelson Mondialu. „Te provoc să ne întâlnim să ne batem. Să mă cauți! Tu trăiești din banii de pe Youtube!” a încheiat Strugurel Irlandezu într-un clip postat în anul 2018.

Dușmanul de moarte al lui Nelson Mondialu. Nelson Mondialu a replicat: „O să avem proces cu cioroiul, cu baragladina libidinoasă de pe Irlanda! Nelson Mondialu e Nelson Mondialu. O să blochez toate persoanele care îl au la prieteni pe Facebook.”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, în direct cu familia de ziua mamei lui. Nelson Mondialu dă replica: ”Vă dau aperitiv de sub burtă!”

Dușmanul de moarte al lui Nelson Mondialu. Cei doi se războiesc de ani buni, iar Strugurel Irlandezu a devenit cunoscut o dată cu clipul viral în care avea 5.000 de euro în mână și a decis să împartă câte 5 euro fiecărui om care trecea pe stradă.

Citeste si: Nelson Mondialu, un nou anunț șoc! O părăsește pe Liana pentru altă femeie! Se întâmplă chiar după ce a dezvăluit că Livian nu e fiul lui!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI