Rebecca și Antoni s-au despărțit într-un mod nu prea amiabil, însă au căzut de comun acord să încerce să păstreze o relație bazată pe respect, doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg în anumite situații. În cadrule ediției de astăzi, concurenții au dezvoltat un subiect care, la un moment dat, a scos-o din sărite pe Rebecca.

Mai exact, băieții au ținut să discute despre preferințele lor în ceea ce le privește pe fete și care ar fi, de fapt, cea care este considerată cea mai plăcută de băieți.

În acel moment, Robi nu s-a putut abține și a menționat că Patrick a susținut că Virginia arată cel mai bine dintre fete, cu mențiunea că și Antoni ar fi confirmat această idee. De aici și până la o întreagă neînțelegere între Antoni și Rebecca nu a fost decât un pas.

Citește și: VIDEO "Nu mai trebuie să plec de lângă tine"Julia și Robi, date siropos, cu multe zâmbete și gesturi tandre. Dragostea pare că plutește în aer în "Casa Iubirii"

Rebecca și Antoni, din nou în conflict

În timp ce încerca să explice că pentru el nu există o altă fată în casă, în afară de Rebecca, de care să îi placă, concurenta s-a prins, susținând că acest subiect este total penibil, având în vedere că Antoni, în acele momente, încerca să facă pe toată lumea să înțeleagă că în ochii lui numai fosta lui iubită este cea mai frumoasă, enumerându-i calitățile fizice.

În acel moment, Rebecca a răbufnit, susținând că această discuție este inutilă și pune asupra ei o lumină cu totul nefavorabilă.

Anotni: „Că i-am făcut compliment Virginie în subiectul ăsta, n-am zis nu, dar n-am zis că e cea mai mișto, pentru că am explicat.(...) Am zis că e cea mai mișto (n. ed. Virginia)? Și am și argumentele că Rebecca e pe gustul meu, am și argumentele.

Deci este stilul meu, e brunetă, iese în evidență cu ochii ei și nu găsești peste tot o fată brunetă cu ochii albaștri.”

Rebecca: „Oprește-te, te rog, e penibilă situația asta. E penibilă și atât, oprește. Că așa vreau eu, te rog, oprește.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Robi: „Băi, v-ați împăcat?”

Antoni: „Nu, dar de ce e penibilă, Rebecca?”

Rebecca: „Nu știu, mi se pare un subiect pe care tot se insistă.”

Antoni: „Dar tu n-ar trebui să știi deja lucrurile astea de la mine?”

Rebecca: „Antoni, ești liber să placi pe cine vrei tu, nu este vorba despre asta. Virginia este o față frumoasă și asta vedem cu toții, dar mi se pare că lungiți acest subiect degeaba, am înțeles ce a zis Antoni. Gata, nu trebuie să ziceți de 10 ori același lucru.

(...) Eu și Antoni nu suntem împreună și nu o să mai fim, așa că poate să se îndrepte spre pe cine vrea el, să placă pe cine vrea el. Nu înțelegi de ce tot insistați și nu îmi place să fie pusă cineva în comparație cu altcineva.”

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Antoni: „Nu compară nimeni cu nimeni.”

Rebecca: „Nu, tu ai început să zici niște chestii despre mine pe care eu le apreciez și știu că le gândești, dar nu vreau să se ducă subiectul ăsta în „Rebecca are așa, Virginia are așa”, nu are sens. Fiecare este frumos în felul lui și atât. (...)”

Citește și: VIDEO Robi, la un pas de descalificare! Julia, singura fată din „Casa iubirii” care a izbucnit în lacrimi: „Plâng de o oră”. Ce regulă a încălcat concurentul: „Va trebui să ne luăm la revedere dacă...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si