O tânără din Australia și-a asumat un risc imens atunci când a decis să își abandoneze studiile, mai precis, facultatea. Ea nu le-a spus părinților săi nimic și a început o afacere din propriul apartament, în timpul pandemiei de Coronavirus.

În prezent, vânzările sale ajung chiar și la 10.000 de dolari pe zi.

Chloe Zhu, din Sydney, Australia, avea doar 19 ani atunci când a decis să schimbe total direcția vieții sale.

„Mă simțeam pierdută și nu îmi puteam imagina deloc viitorul”, a povestit ea, potrivit Perth Now.

Citește și: Un milionar a picat examenul de Bacalaureat de 27 de ori: „Nu mai are rost”

A ajuns să facă 10.000 de dolari pe zi 

Chloe Zhu nu era foarte încrezătoare atunci când a luat decizia de a-și opri studiile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„După ce mi-am schimbat facultatea de două ori încă simțeam că nu sunt în locul potrivit și am știut că universitatea nu era tocmai potrivită pentru mine, așa că am renunțat. Nu le-am spus părinților că m-am lăsat de facultate timp de aproximativ opt luni”, a spus Chloe.

Visul ei a fost să lanseze un brand de înfrumusețare, iar pandemia de Coronavirus a ajutat-o.

Ideea genului de afacere i-a venit în momentul în care a avut nevoie de o manichiură, dar saloanele din Australia erau închise.

„Am descoperit atunci unghiile false, aplicate. Dar, deși ideea era genială, produsele nu au funcționat deloc la mine”, a spus ea. Produsele achiziționate de ea erau mult prea mari pentru degetele ei.

Citește și: Povestea preotesei care a preluat conducerea unui penitenciar din România

A urmat o perioadă de cercetare a pieții, pentru a vedea ce produse există și ce poartă vedetele, pentru a ști cum să își construiască marca proprie de unghii false. S-a folosit de cei 25.000 de dolari pe care îi avea în contul său de economii și a creat în secret brandul său, promovându-și produsele pe TikTok înainte de lansare. Un videoclip a devenit viral și așa a început povestea succesului ei.

Ce reacție au avut părinții ei?

În prezent, Chloe are 21 de ani, iar brandul ei are un succes imens. Are vânzări chiar și de 10.000 de dolari pe zi.

„M-am simțit foarte singură de multe ori, nu putea să mă văd cu nimeni pentru că eram atât de ocupată cu afacerea. M-am luptat și cu epuizarea. Dar viața mea arată complet diferit acum și sunt încă șocată de modul în care îți poți schimba calea într-un timp atât de scurt”,

a spus tânăra.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Atunci când au aflat despre planul său și despre abandonul studiilor, părinții ei au încercat să o întoarcă din drumul spre succes.

Citește și: Ea este Maria, tânăra din Sibiu care a găsit echilibrul între afacerea de familie și vocația de dascăl

Chloe a mai adăugat că nu avea de gând să le spună nici după cele 8 luni că abandonase studiile. Cel care a dat-o de gol în fața lor a fost chiar fratele ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si