Dana Grecu a fost in prim-planul presei mondene saptamana trecuta, dupa ce a anuntat ca a divortat de sotul ei, Bogdan Grecu, dupa 20 de ani de casnicie, perioada in care cei doi au devenit parintii unui baiat si ai unei fete. Prezentatoarea de televiziune a anuntat ca noul ei nume de familie este Chera, indicand faptul ca s-a recasatorit. 

Adrian Chera, noul sot al Danei Grecu, este medic stomatolog

Dupa separarea de Bogdan Grecu, din octombrie 2017, Dana s-a maritat la doar o luna distanta, cu Adrian Chera, un stomatolog din Pitesti, orasul ei natal. Si Chera, la randul sau, a trecut printr-un divort, el separandu-se de partenera sa de viata, Oana.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Fosta sotie a lui Adrian Chera este medic generalist in Pitesti si i-a daruit un baiat actualului partener de viata al Danei Grecu. Femeia si-a pastrat, dupa divort, numele de familie al sotului, pentru ca asa este cunoscuta in breasla medicilor din Pitesti.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si