Cu toate ca a fost tentata chiar si cu posibilitatea unei mite, Elena Gherghe a refuzat sa incalce legea si, ulterior, si-a pierdut serviciul.

"La sfarsitul anului 2009, perioada in care eram angajata ca asistent-registrator la O.C.P.I.-B.C.P.I. RADUCANENI, Leonte Ioan s-a prezentat la sediul B.C.P.I.

RADUCANENI pentru intabularea suprafetei de 282,50ha teren aflat in extravilanul comunei Gorban. Nefiind actele in regula, am redactat si semnat incheierea de respingere a cererii. Ca urmare, Leonte Ioan a contestat incheierea de respingere, acolo unde solutia B.C.P.I. RaDUCaNENI a fost mentinuta. Bineinteles ca Leonte Ioan a atacat si aceasta solutie, dosarul plecand la Tribunalul Iasi, unde solutia Judecatoriei Raducaneni, prin admiterea apelului. Dupa ramanerea definitiva a hotararii, Leonte Ioan a adus presa la Primaria Raducaneni, pornind o campanie impotriva mea, afirmand ca nu aduc nimic bun imaginii O.C.P.I. Faptul ca am fost corecta, m-a atras in comisia de disciplina pe data de 14.09.2010 si, conform actelor emise de O.C.P.I. IASI, disponibilizarea s-a dispus pe data de 13.09.2010, cu o zi inainte ”, a povestit Elena Gherghel pentru adevarul.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

"Bineinteles ca am contestat in instanta decizia de disponibilizare. Au urmat ani de lupta in care instantele au dat hotarari si decizii contradictorii. Cu toate ca nu au existat reclamatii din partea publicului cu care am intrat in contact, Ioan Leonte, printr-o sesizare scrisa, solicita directorului O.C.P.I.

'sa-l scape' de mine deoarece nu aduc nimic bun imaginii O.C.P.I. Desi nu a putut aduce probe impotriva mea, influenta acestui individ a determinat disponibilizarea din functia pe care o ocupam”, a completat Elena Gherghel.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si