Close sidebar
Close sidebar

Echipa feminina CSM Bucuresti a castigat al treilea titlu consecutiv de campioana a Romaniei la handbal

Echipa feminina CSM Bucuresti a invins, sâmbata, la Cisnadie, cu scorul de 30-21, echipa locala CS Magura si a devenit campioana Romaniei, cu patru etape ramase de disputat inaintea sfârsitului de sezon.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

ucatoarele din Capitala au un avantaj de 14 puncte in fata locului 2, ocupat de Dacia Braila, si nu mai pot pierde cel de-al treilea titlu consecutiv.

Clubul bucurestean anunta ca la meciul cu CSM Bistrita, ultimul de pe teren propriu, programat miercuri, de la ora 18.45, in Sala Polivalenta, Federatia Româna de Handbal va inmâna Trofeul Ligii Nationale, impreuna cu medaliile si tricourile de campioane ale României.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pentru detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin urmeaza dubla mansa cu FTC Budapesta, din sferturile de finala ale actualei editii a celei mai importante competii europene.

Partidele vor avea loc la 7 aprilie, la Bucuresti, si in 15 aprilie, in Ungaria.\

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI