Close sidebar
Close sidebar

Echipele probabile pentru meciul dintre Romania si Polonia. Ce suprize pregateste Daum pentru primul "11"

Nationala de fotbal a Romaniei va disputa diseara un meci crucial pentru campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia din 2018.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tricolorii pregatiti de neamtul Christoph Daum dau piept cu cea mai bine cotata nationala din grupa noastra, Polonia.

Polonezii au jucatori de clasa mondiala, dar parcursul lor de pana acum in grupa in care se afla si Romania nu a fost atat de spectaculos.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pentru partida de diseara, Christoph Daum urmeaza sa trimita in terem urmatorul 11: Tatarusanu- Benzar, Chiriches, Grigore, Tosca- Hoban, Razvan Marin- Adi Popa, Stanciu, Chipciu- Stancu, in timp ce omologul sau, Adam Nawalka va miza pe: Fabianski, Piszczek, Glik, Cionek, Jedrzejczyk, Blaszczykowsi, Krychowiak, Zielinski, Grosicki- Lewandowski, Teodorczyk.

Partida se joaca pe Arena Nationala din Bucuresti cu incepere de la ora 21:45 si se astepta ca atmosfera sa fie una incendiara, in tribune fiind asteptati peste 55.000 de fani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI