CAPRICORNII

Desi incapatanati si orgoliosi, pentru un capricorni, relatia este sfanta si nu concept sa-si tradeze partenerele. Pentru ei, fidelitatea este foarte importanta, este temelia pe care se bazeaza tot ceea ce construiesc in relatie. Sunt extrem de loiali si cer aceeasi implicare si respect si din partea partenerei de viata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

RACII
Barbatii raci au nevoie de stabilitate si loialitate, asa ca, si ei, la randul lor, ofera acelasi respect si dedicare partenerei de viata.

Racul este familistul convins, iar printre cele mai pregnante caracteristici ale acestei zodii se Numara si fidelitatea. Tot ce isi doreste barbatul rac este sa aiba grija de partenera sa si a construiasca, alaturi de ea, un camin trainic, care sa rivalizeze povestile de dragoste din basme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si