Va facem cunostinta in minutele urmatoare cu vamaiotii de-o schioapa. Plaja boema a litoralului romanesc i-a fermecat si pe cei mici, veniti cu parintii sa guste din libertatea absoluta.

Un copil cladeste figurine din nisip, altii se balacesc in apa ori se lasa mangaiati de razele calduroase ale soarelui. In alt colt ii intalnim pe prichindeii care prefera sa leneveasca, tolaniti pe sezlonguri, la umbra.
E o alta fata a statiunii boeme, Vama Veche, vestita in lumea toata pentru petrecerile ieftine si fara perdea.

Faceti cunostinta si cu cei care nu fac nopti albe in vama... ci... anima plaja ziua, cu chiote de bucurie.

Vama Veche e taramul libertatii absolute si pentru copii de-o schioapa, veniti cu parintii in vacanta la mare. Unii pentru prima oara in viata.... Altii...sunt deja veterani!

"- De cat timp vii tu in vama? Daca acum ai 7 ani...

- De vreo 50 de ani.

- Esti vamaiot?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- Nu...

- Dar ce esti?

- Bucurestean".

El e Tudor, are 7 ani, iar marea l-a vrajit. O singura dilema nu-i da pace: "Toata lumea poate sa inoate, numai ca nu inteleg cum a venit toata apa aici".

Cucerita de farmecul statiunii boeme este si Anisia, o domnisoara de doar 5 anisori.

A venit cu parintii in Vama Veche si ar ramane aici o vesnicie. 

Si-n vreme ce-si scalda piciorusele in nisip, isi face timp sa ne impartaseasca si... planurile ei de viitor.

Si hotelierii s-au adaptat cerintelor in ultimii ani, asa ca au scos la vanzare pachete turistice pentru parintii care isi aduc copiii la mare. Locuri de joaca sau diverse ateliere. In plus, pot obtine si o bona, care sa aiba grija doar de copilul lor. Fireste, contra cost!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si