Textul le prezenta cititorilor uimiti rapoarte ale Societatii stiintifice Regale, care documentau existenta unor "monstri" despre care, pana atunci, se crezuse ca sunt roade ale imaginatiei.

"Ciudatii" catalogati de oamenii de stiinta britanici includeau o sirena, un "crab uman" si pe nefericitul Edward Mordrake, care avea sa devina, in scurt timp, o legenda urbana.

Povestea a pornit de la un articol din ziarul The Boston Post.

Ea s-a raspandit fara ca cineva sa o verifice

Dupa cum relata The Boston Post, Edward Mordrake (sau "Mordake", cum a fost numit initial) era un nobil englez tanar, inteligent si aratos, care avea parte de tot ceea ce putea cere de la viata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Insa, odata cu aceste binecuvantari, a venit si un blestem groaznic. Pe langa fata sa normala si atragatoare, Mordrake suferea de o desfigurare groaznica.

La ceafa, el mai avea inca o fata. Legenda spune ca aceasta fata poseda avea o vointa proprie si o inteligenta malefica.

Potrivit relatarilor, Edward Mordrake avea mereu de suferit din cauza "fetei gemene diavolesti". Aceasta il tinea treaz toata noaptea, soptindu-i "lucruri despre care se vorbeste numai in iad".

In cele din urma, tanarul lord a innebunit si s-a sinucis la doar 23 de ani.

In biletul de adio, el cerea ca fata malefica sa fie distrusa dupa moartea sa, "ca sa nu-si continue soaptele blestemate atunci cand voi fi in mormant".

MAI MULTE DETALII AICI


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si