Close sidebar
Close sidebar

El este barbatul care a trait timp de 17 luni fara inima in corp! A fost mentinut in viata de o inima "artificiala"

Povestea tanarului Stan Lurkin este una demna de scenariul unui film la Hollywood. Tanarul in varsta de 25 de ani a trait timp de 17 luni fara inima in corp.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Suna ciudat, dar este total adevarat. Stan a beneficiat de capacitatile incredibile ale unui aparat care se numeste SynCardia Freedom Portable Driver, un fel de inima artificiala care se poate lua "la purtator" intr-un rucsac.

In Statele Unite, lista pentru un transplant de inima este extrem de lunga, peste 120.000 de oameni isi astepta randul, asa ca o companie din Michigan a dezvoltat o inima artificiala ce cantareste 6 kilograme si poate fi purtata in spate, intr-un rucsac.



Tehnologia foloseste aer comprimat pentru a pompa sange in oraganism si poate sa mentina corpul in viata o perioada mai lunga de timp.

Stan a trait aceasta experienta pe pielea sa, timp de 17 luni, pana cand s-a gasit un donator si a putut fi realizat un transplant.

Povestea lui este cunoscuta in State, iar acum, un filmulet postat pe canalul You Tube ii prezinta povestea extrem de interesanta.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI