Close sidebar
Close sidebar

Elena avea doar 6 ani cand a murit. Timp de doi ani, parintii indurerati au primit mesaje de la fiica lor. "Mami, tati, va iubesc!"

Elena avea doar 6 ani cand o boala cumplita a rapus-o. Cu 9 luni inainte sa moara, fetita a aflat adevarul si a decis sa faca ceva extraordinar pentru familia ei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Varsta frageda nu a impiedicat-o pe micuta ia o decizie extraordinara care avea sa ii ajute pe parinti sa treaca mai usor peste moartea ei.

Pe cand avea doar 6 ani, parintii i-au spus Elenei ca mai are de trait doar 9 luni. Atunci, fetitei i-a venit ideea sa faca ceva emotionant pentru ca parintii ei sa simta ca fetita este alaturi de ei si dincolo de moarte. Elena a scris si desenat pe zeci de biletele mesaje de dragoste pentru parintii ei pe care le-a ascuns in carti, dulapuri, sertare si genti.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Timp de doi ani dupa ce Elena a incetat din viata, parintii ei au descoperit cate un biletel lasat de fiica lor. "Imi pare rau ca sunt bolnava!"," Mami, tati, va iubesc mult!" sunt doar cateva dintre mesajele lasate de micuta.
Parintii fetitei au declarat ca ca aceste biletele i-au alinat si i-au ajutat sa accepte faptul ca micuta lor nu mai este printre ei.

Ei au inramat o parte dintre mesajele Elenei si poarta mereu cu ei un biletel emotionant scris de micuta lor. In fiecare an, o parte dintre desene sunt folosite pentru decorarea bradului de Craciun, scrie Metro.  

Foto: Notes Left Behind

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI