Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea doaboara toate recordurile. A ajuns la zece cereri de urmărire penală, arestare şi reţinere, insa nu renunta: "Chiar numai Elena Udrea a facut totul in tara asta?

Elena Udrea îşi doboară singura recordurile! E drept, cu un mic ajutor din partea procurorilor DNA. A ajuns la zece cereri de urmărire penală, arestare şi reţinere. Dar, chiar dacă se lauda cu un asemenea parlmares impresionant, cea mai cunoscută blonda din politica româneasca merge mai departe. N-are de gând să renunţe la candidatura pentru un nou mandat de deputat. ##VIDEO29489##

,


DISTRIBUIE
acest articol

N-a mai ajuns nimeni de 4 ori la comisie, de 2 ori arestata, de 3 ori incercare de arestare, a treia oara nu a mai mers.

Deloc zambitoare, dar hotarata, Elena Udrea s-a prezentat in fata colegilor de la comisia juridica. Este deja obisnuita cu procedura, ca doar de un an si jumatate se tot lupta ba cu cereri de retinere, ba cu cele de arestare.

"Ati votat 6 cereri impotriva, 3 de urmarire, 3 de arestare, as fi vrut sa vin astazi in catuse", a declarat Udrea.

De asta data, procurorii anticoruptie cer deputatilor doar aprobarea inceperii urmaririi penale in cazul Elenei Udrea!

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

"Deci este evident ca este mult mai prea mult, dar chiar numai Elena Udrea a facut totul in tara asta?", a mai spus aceasta.

O fi ea cea mai puternica femeie din politica, dar cine ar putea uita experienta drumului cu catuse la instanta si la audieri?

"Am stat 7 zile in arest la domiciliu.

Ce mi se intampla mie e o chestiune de destin..vreau sa fiu retinuta cu catuse, sa fie circ pana la capat", a mai declarat ea.

Maine, Elena Udrea va incerca sa isi convinga colegii in plen ca este nevinovata si nu a instigat la luare de mita. DNA sustine insa ca Udrea ar fi determinat doua persoane sa ceara unor societati comerciale sa achite contravaloarea unor servicii de publicitate electorala pentru campania prezidentiala a lui Traian Basescu din 2009.

"Cel mai rau ministru si cel care a incalcat legea de cele mai multe ori sunt eu, Elena Udrea", a mai declarat Elena Udrea in Parlament.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI