Încă de la începutul lui 2018, Elena Udrea a decis să-si schimbe viaţa. În februarie, ea se afla în Costa Rica unde cerea statut de azilant politic, în încercarea de a scăpa de sentinţa pe care o aştepta în ţară în dosarul ”Gala Bute”.

Primele imagini surprinse cu Elena Udrea în Costa Rica

Mutarea ei peste Ocean venea în perioada în care Elena Udrea aflase că este însărcinată cu gemeni în urma unei fertilizări în vitro realizate la o clinică din Grecia.

A urmat o perioadă grea pentru Udrea, care a pierdut unul dintre feţi. Apoi, sarcina a decurs normal, iar la începutul verii, Elena Udrea afla că va avea o fetiţă. În acelaşi timp, din ţară venea o veste tristă pentru ea: se dăduse verdictul în dosarul Bute, iar ea fusese condamnată la 6 ani de închisoare.

Elena Udrea, cu Adrian Alexandrov, în perioada în care era gravida

Elena Udrea a primit vestea în Costa Rica fără însă a se îngrijora prea tare, crezând că este protejată în repectiva ţară. Şi asta chiar dacă, după verdict, Elena Udrea a fost dată în urmărire generală internaţională.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

Pe 20 septembrie, Elena Udrea aducea pe lume o fetiţă sănătoasă, ştire pe care Adrian Alexandrov, partenerul de viaţă al blondei, avea să o transmită imediat în ţară.

Elena Udrea alaturid e fetita ei

După alte 10 zile însă, Elena Udrea avea să ajungă din nou în centrul atenţiei, ea fiind reţinută de autorităţile din Costa Rica.

Fostul politician şi ministru al Dezvoltării a fost ridicat de pe stradă de reprezentanţii Interpol şi dus în faţa unui judecător. Pentru magistraţii din Costa Rica nu a contat cererea de azil politic făcută de Udrea, aşa că femeia a fost arestată preventiv, până când autorităţile române vor veni cu actele privind extrădarea ei.

Elena Udrea a fost ridicata de pe strada de autoritatile din Costa Rica

 

Elena Udrea, anul încercărilor! A fost eliberată din închisoarea din Costa Rica chiar înainte de Crăciun

Dacă judecătorii din Costa Rica nu au ţinut cu românca, la final de an, Elena Udrea avea să primească o veste bună chiar din România. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei a dispus suspendarea executării pedepselor în dosarele celor care au fost condamnaţi de completurile de judecată formate de cinci judecători. Iar, ca urmare a acestei decizii, avocatul din România al Elenei Udrea a formulat o cerere pentru suspendarea executării pedepesei de închisoare, iar cererea a fost aprobată.

Elena Udrea cu iubitul, Adrain Alexandrov si fetita lor, imediat dupa eliberarea din inchisoare

Astfel, chiar înainte de Crăciun, când puţini se mai aşteptau, Elena Udrea era eliberată din închisoare. Imediat, ea a transmis un mesaj prin intermediul reţelelor de socializare şi a postat o fotografie în care apare alături de iubitul său şi de fetiţa lor.
Cel puţin, o perioadă, Elena Udrea poate să stea liniştită în Costa Rica, ţară din care susţine că nu are de gând să plece deocamdată.
Rămâne de văzut ce-I va rezerva anul 2019 Elenei Udrea!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si