Ella a povestit într-un live realizat pe WOWbiz.ro că mama ei este oarbă de la vârsta de 14 ani, din pricina unei infecții la măsea. Interviul a fost unul plin de emoție, Ella plângând de fiecare dată când vorbea despre mama ei.

Fanii au empatizat cu povestea ei, însă tot ei sunt cei care ridică acum un semn de întrebare, după ce au urmărit o discuție dintre Ella și mama ei, pe vlog-ul lui Jador.

Dialog între Ella, mama ei și Jador:

"Mama, uite ce face astă, iar mă filmează. Poți să-i spui ce vrei. Să-l înjuri.", a zis Ella de la Puterea Dragostei.

Mama Ella: măi, băiete, să-ți vezi de treaba ta;

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ella: Zi;

Mama Ella: și să-mi răspundă și la mesaje;

Ella: I-ai scris? Hai, dute, pa;

Jador: Ce, mi-a scris mama ta?

Mama Ella: Nu, a fost o greșeală eronată.

Reacția fanilor lui Jador

"Am observat la minutul 2:20 al blog-ului ca Ella vorbeste cu mama ei pe video si aceasta spune ca i-a scris lui Jador🤷🏻‍♀️ parca era oarba!!! 🤷🏻‍♀️ Moment in care Ela o intreaba “i-ai scris??”, dupa care isi da seama de prostie si ii inchide in nas.

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar chiar sa minti despre un asa subiect?

Zic sa investigati voi🤷🏻‍♀️( stiu ca in ziua de azi sunt aplicatii de scriere si citire pentru nevazatori dar reactia ei imi da de banuit🤷🏻‍♀️)", a observat o fană a lui Jador.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si