Close sidebar
Close sidebar

Momente de cumpănă pentru Ella de la „Puterea Dragostei”. În ce stare se află tatăl ei acum

Ella de la „Puterea Dragostei” trece prin momente cumplite. Tatăl fostei concurente a emisiunii de la Kanal D a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Georgiana Balaban,

Ella de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ella Tina a mers de urgență acasă la Iași. Tatăl ei se simțea rău. „Nu știu ce zi aveți voi...dar eu am o zi foarte proastă. Am început de dimineață numai cu stângul. La un moment dat nu mai mă țineau frânele. Numai belele. În fine, sper ca măcar voi să aveți o zi bună. Eu merg până la Iași că se operează tatăl meu. Am un drum lung-lung până acolo...de șase ore. Mai am și treabă prin București...mă prinde noaptea!” a zis Ella de la „Puterea Dragostei” pe contul ei oficial de socializare.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îl atacă dur pe Jador după ce le-a jignit pe fetele de la Survivor!

Focoasa brunetă s-a grăbit să ajungă acasă pentru a-i fi alături tatălui ei, înainte și după operație. Tânăra va petrece câteva zile la Iași, departe de București.

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru perioada 15- 21 iulie 2024: Succesul este garantat pentru acest nativi- kanald.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Ella, dezvăluiri șoc despre Jador, după ce a văzut ce s-a întâmplat la Survivor România: „Știu când face niște chestii...”

Ella de la „Puterea Dragostei”- atrasă de industria muzicală

Ella Tina de la PD. [Sursa foto: Instagram]

Ella de la „Puterea Dragostei” își construiește o carieră în industria muzicală.

După piesele renumite scoase alături fie de Culiță Sterp, fie de Raffaelo de la „Puterea Dragostei”, bruneta nu se oprește. În curând va scoate o piesă muzicală de dragoste, interpretată singură.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”- apariție spectaculoasă lângă Rafaelo: „De ziua mea am zis să îmi expun sentimentele!”

Bruneta s-a îndrăgostit de scenă și nu se lasă ușor.

Ea colaborează cu casa de producție Danezu pentru a-și lansa noua melodie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI