Giuly și Robert formează la momentul actual singurul cuplu din ”Casa iubirii”. Și nu doar că au o relație, dar se bucură de o iubire la care toți ceilalți concurenți visează.

Fapt ce îi face să fie și foarte susținuți, căci mulți telespectatori văd în ei un uriaș potențial de a forma o familie cum rar se mai găsește în zilele noastre.

Citește și: VIDEO ”S-a îndrăgostit, vrea să te ia acasă”. Julia, confuză în fața gesturilor lui Sebastian. Cei doi, din ce în ce mai apropiați. Moldo a observat totul

Casa iubirii

Robert și Giuly

[Sursa foto: Captura video]

Robert și Giuly, în discuții din cauza Alexandrei și a lui Gagea

Fiecare discuție dintre ei este bazată pe calmitate, respect și iubire și până acum nu s-a pus problema de vreo neînțelegere în cuplu.

Dar iată că niciodată nu trebuie să spui niciodată, căci inevitabilul se poate produce oricând și oricui. Așa că, în mod surprinzător, acum Robert și Giuly sunt protagoniștii primei discuții în contradictoriu de când formează un cuplu.

Totul s-a petrecut la masa de biliard, dominați fiind de calmul care-i caracterizează pe amândoi, însă destul de direcți cu ceea ce cred și și-au spus unul altuia.

Iar întreaga discuție a pornit de la subiectul care i-a ținut pe toți mult timp ca pe ace: relația dintre Alexandra și Gagea.

Și asta pentru că dintre toți concurenții, Giuly a fost singura care a compătimit-o pe brunetă, când restul o puneau la colț.

Astfel că, în timp ce jucau biliard, cei doi iubiți au comentat ferm situația creată de Alexandra, în care au fost prinși și Gagea, dar și Patrick.

În timp ce Robert o vede pe Alexandra vinovată mai mult, Giuly tinde să o compătimească, recunoscând că nu se știe ce a fost între brunetă și Gagea pe vremea când au format un cuplu în afara competiției.

Giuly îi vede și ea greșelile colegei sale, dar spune că nu merită să fie atât de aspru criticată și doar ea pusă la colț, în timp ce și Gagea a făcut și el greșeli de-a lungul timpului, mai ales înainte ca Patrick să se bage între ei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți

Casa iubirii

Robert și Giuly

[Sursa foto: Captura video]

Robert: Tu ești de acord cu tot ce a făcut Alexandra?

Giuly: Nu! Eu n-am spus că ea nu a făcut greșeli. Ea își recunoaște greșelile și știe ce a greșit.

Robert: Ce a greșit?

Giuly: Înainte de a se băga Patrick, ce comportament a avut Gagea  față de ea?!(...) Și ea era mereu acolo, prezentă.

Robert: Dar tu mai știi ce a făcut Gagea când ea a intrat în casă, cum s-a ferit și așa mai departe?

Giuly: Și ce?

Robert: Păi noi nu știm exact ce a fost acolo.

Giuly: Păi nu știm, normal!

Robert: De unde știi tu că ea nu a gafat ceva tare de tot afară sau el?

Giuly: Eu nu am de unde să știu.

Citeste si: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”- kfetele.ro

Citeste si: Jacob Lee revine în România! Artistul australian va face show la București și Cluj-Napoca în noiembrie- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum arată seiful cât o clădire cu șase etaje unde bogații lumii își țin rezervele de aur: „Avem nevoie de mai multe”- antena3.ro

Robert: De asta e foarte greu ca noi să ne dăm cu părerea.

Giuly: Toți și-au dat cu părerea și toți sunt de o parte. Eu nu sunt de nicio parte, eu am spus că, cu siguranță, au greșit amândoi.

Robert: Așa femeie serioasă cum s-a prezentat când a venit în emisiune, că-l vrea pe Gagea și că dacă nu e Gagea, nu va fi nimeni... și după trei săptămâni să dansezi pe masă?! Păi stai puțin! Asta nu e corect, să știi!

Giuly: După comportamentul pe care l-am văzut la Gagea, până să apară Patrick, mi-am imaginat eu, nu am de unde să știu cum au fost ei afară, dar oarecum am văzut cum acționează Alexandra și cum acționează el. Și din câte am văzut eu, pot să-mi fac o idee despre cum au mers lucrurile între ei.

Robert: Deci tu zici că nu au mers lucrurile între ei, da?

Giuly: Da!

Robert: Ok! De ce a venit după el?

Giuly: Pentru că ea a tot tras de el, a încercat să facă să fie bine. Orice făcea ea, lui nu îi era bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si