Close sidebar
Close sidebar

Ella de la Puterea Dragostei, curtată de un turc celebru: ,,Am fost proastă, îmi plăcea mie de un alt idiot”

Ella Tina, fosta concurentă de la emisiunea fenomen Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D, a dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Reynmen, un celebru artist din Turcia?

Alexandra Costea,

Ella de la Puterea Dragostei, curtată de un turc celebru: ,,Am fost proastă, îmi plăcea mie de un alt idiot”

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ella Tina, fostă iubită a lui Jador la Puterea Dragostei, a dat cărțile pe față și a spus tot ce s-a întâmplat între ea și Reynmen, un celebru artist din Turcia. Bruneta a povestit cu lux de amănunte cum s-au desfășurat discuțiile cu acesta, dar și cum Reynem a invitat-o la cină.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andrei, noul concurent de la „Puterea Dragostei” a dezvăluit numele fetelor pe care le place

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că Reynmen a plăcut-o foarte mult, însă ea avea atenția îndreptată spre altcineva la momentul respectiv. Mulți sunt curioși să știe spre cine?! Internauții își amintesc că Ella și Jador aveau o legătură strânsă în acea perioadă.

Ella a fost curtată de Reynmen

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Codruț de la "Puterea dragostei", alături de o altă fată după ce s-a certat cu Alexandra

,,Să știți că pe mine m-a plăcut foarte mult Reynmen. Și am primit și un buchet de flori de ziua mea, un coș de trandafiri. Am fost proastă, îmi plăcea mie de un alt idiot. Acum un an, doi, doi ani.

A făcut piesa Ela și atunci am vorbit. Eu am reacționat la story înainte, a văzut, mi-a răspuns și am început să povestim. Și-am povestit, și-am povestit...și am vorbit și pe cameră.

Era de Crăciun, acum doi ani și ceva, și mă invitase să luăm cina în oraș. A venit la TV8, atunci eram acolo la Acun Medya. M-a căutat, a întrebat de mine.

Eu atunci eram liberă, în ziua respectivă.

N-am apucat să ne vedem, dar am apărut în presă împreună”,   a mărturisit Ella.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Cum arată femeia perfectă pentru Jador? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit tot: ,,O să mă însor cu cea care mă iubește pentru ce sunt eu”

Reynmen, subiectul principal în scandalurile dintre Ella și Jador

Reynmen a fost motivul unui scandal imens între Ella și Jador, după ce artistul turc, i-a raportat fostului concurent de la Puterea Dragostei o piesă despre care susține că este plagiată după melodia lui ,,Ela”.

Jador a aflat că Ella de la Puterea Dragostei a fost cea care i-a trimis lui Reynmen piesa. Apoi, în emisiunea Puterea Dragostei, concurenții au speculat că între Ella și Reynmen este chiar mai mult. Ella însă a lămurit misterul relației ei cu Reynmen. ,,Nu am nimic cu el. Îmi place foarte mult piesa lui, de circa un an. Îl cunosc, vorbim amical, dar, atât” a declart Ella de la Puterea Dragostei despre Reynmen, la acea vreme.

Citeste si: Mariana de la "Puterea Dragostei", din nou singură

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI