După ce a fost acuzată că a apărut în ipostaze indecente în fața lui Culiță, Ella a mărturisit că situația a fost diferită.

Ella de la Puterea Dragostei susține că Larisa și Culită au întreținut relații intime în acea noapte

Mai mult decât atât, Ella povestește că Larisa este cea care a cerut și insistat să se culce cu Culiță. Însă asta nu este tot, Ella mai spune că Larisa a fost dezamăgită de faptul că Ella nu a vrut să se "bage" și ea.

"Ella a fost la Larisa acasa, iar Jador și Culiță au fost la ele. Jador a plecat, iar Culiță a rămas acolo și urca să doarmă pe canapea, în sufragerie. La un moment dat, Culiță a venit în dormitor peste ele și le-ar fi spus: "Fetele mele, poate vin și mă bag între voi", s-a pus în pat, le-a luat de gât, iar la un moment dat s-a auzit elasticul de la lenjeria intimă și pupături. Și apoi s-a auzit ceva de genul: "baga-mi-o".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Apoi Ella a plecat în sufragerie, iar Culiță după ce a terminat a ieșit din dormitor și i-a spus Ellei că poate să se ducă, însă frumoasa brunetă a refuzat și i-ar fi spus că ea nu merge să doarmă acolo unde ei au făcut... Larisă ar fi fost supărata că nu au făcut în trei, să ar fi insistat", au povestit Reea și Tina pe vlog, după ce Ella le-ar fi povestit partea ei de adevăr.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si