Close sidebar
Close sidebar

Bombă în casa „Puterea Dragostei”: „Ai fost cu mine într-o relație, cum te-ai simțit?”Gabriel și Ella au fost iubiți?!

O bombă în casa „Puterea Dragostei” e pe cale să explodeze. Gabriel și Ella se ceartă ca la ușa cortului, deși Gabi formează un cuplu cu Daiana de la „Puterea Dragostei”.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. Scântei în casa „Puterea Dragostei” de la Kanal D între Ella, Daiana și Gabriel. „Ella tu ești genul de persoană care nu poate să vorbească doar cu un băiat, tu cauți atenția mai multor băieți...îți zic eu că din cauza asta...” a menționat Gabriel de la „Puterea Dragostei”.

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. Ella de la „Puterea Dragostei”: „Ai fost cu mine într-o relație și știi? Te-ai simțit bine? Ai stat cu mine? Mi-ai dat două mesaje, ai cerșit atenția mea.”

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” spune tot despre Bogdan Mocanu: „Ăla vorbește numai în lipsa mea! Dacă nu-ți dau seringa nu mai prinzi ziua de mâine!”

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, decizie neaşteptată

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Ce facea Daiana de la Puterea Dragostei înainte să vină la emisiune

Bombă în casa „Puterea Dragostei”: „Ai fost cu mine într-o relație, cum te-ai simțit?”Gabriel și Ella au fost iubiți?!

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. „Potolește-te fata mea, că te lauzi că ți-a scris Dorian Popa. Mai ai până să ajungi la el.

Ți-am dat două mesaje și am recunoscut. Minți că te-ai dus la familia ta și ai mers să te vezi cu Jador...tu mi-ai spus că te duci la familia ta.” a replicat Gabriel de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. „Vrei să merg să iau telefonul să-ți arăt că am fost la Botoșani? Apoi familia mea a plecat la Londra și am mers să-mi rezolv anumite probleme de sănătate, apoi să mă văd cu Jador. Nu te-am mințit. Dacă nu te atrăgeam, nu mă băgai în seamă!” a spus Ella de la „Puterea Dragostei”.

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. „Tu zici că am fost disperat după tine...când vreodată să fiu disperat după tine, fata mea? Ți-am dat două mesaje cu ce faci” a menționat Gabriel Vasiliu.

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. Livian Pop a încercat să îi ia apărarea Ellei de la „Puterea Dragostei”, însă Marius susține că Ella a jucat la două capete în timp ce forma un cuplu cu Jador.

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. Ella și-a luat telefonul din cameră și a început să arate conversația dintre ea și Gabi. Totul s-a întâmplat sub privirea Daianei Marcu.

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. „Pur și simplu m-ai plăcut! Înțeleg că e iubita ta aici, dar nu te reprezintă! E o rușine! Ăsta e un specimen de femeie!” a spus Ella de la „Puterea Dragostei”.

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. „Tu nu-l reprezinți pe Jador. El e un băiat finuț! Eu nu mă fac de râs cu nimic. Vreau să-mi spui și mie cu ce mă fac de râs!” a menționat Gabriel de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. „Cu femeia de lângă tine te faci de râs. Ea nu te reprezintă. E o mahalagioaică! Ea se folosește de tine, venise cu Fernando. Înjură mai rău ca un bărbat Daiana.Ușor, ușor își arată adevărata față. Nu te-am jignit. Tu zici că Jador m-a folosit.” a zis Ella Solzariu.

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. „Orice om înjură! Nu te mai victimiza, Jador te-a lăsat! Livian, tu nu te mai băga, nu-i mai lua apărarea. Nu te ascult, îmi pare rău! Dute la gară că îmi e silă de tine, Ella!” a spus Daiana de la „Puterea Dragostei”.

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. Citeste si: Un nou scandal monstru intre Daiana si Gabriel! S-au despartit din nou?

Ella și Gabriel de la Puterea Dragostei. În prezent, Gabriel și Daiana Marcu formează un cuplu în cadrul emisiunii de la Kanal D. Ella filtrează în acest timp cu Livian Pop.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI