Musk spune ca in viitor va face aceste masini cu functia autopilot si ca se vor conduce singure, acest lucru fiind privit cu scepticism de foarte multe persoane.

El a dezvaluit ca Tesla lucreaza la un comion de transport marfa "heavy duty" numit Tesla Semi si la un autobuz de mici dimensiuni, fara culoar pe mijloc si cu scaune plasate aproape de usi. Tot el a dezvaluit ca autobuzele vor avea un grad mare de autonomie si se vor misca in ritm cu traficul, soferii devenind doar niste manageri ai rutelor.



Musk vrea sa dezvolte si ideea de ride-sharing si asta permite utilizatorilor de smartphone-uri sa inchirieze un drum cu un posesor de masina Tesla. Acest lucru se va intampla peste mai multi ani, atunci cand masinile autonome vor primi unda verde de circulatie.

Compania se va axa pe productia unor astfel de modele si Musk sustine ca este 100% convins ca soft-ul Autopilot va fi unul care va da rezultate in viitor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si