Avocații lui Elon Musk i-au transmis lui Mark Zuckerberg că vor da Meta în judecată pentru că a copiat Twitter. Miliardarii ar putea ajunge prin tribunale, pe lângă ringul de luptă, asta după ce Meta a dezvăluit noua rețea de socializare Threads.

Chiar și așa, noua aplicație a strâns un număr de 30 de milioane de utilizatori încă din primele zile.

Citește și: Șeful Facebook, Mark Zuckerberg, de nerecunoscut pe podeaua de Jiu Jitsu. A participat la primul său turneu de arte marțiale

Mark Zuckerberg, scrisoare misterioasă primită de la avocații Twitter

Mark Zuckerberg s-a trezit cu o corespondență cel puțin stranie. Șeful Facebook a primit o scrisoare de la avocații Twitter, care îl acuză că a recrutat în mod sistematic foști angajați Twitter pentru a-i afla secretele comerciale (n.r. lui Musk).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Twitter intenţionează să-şi protejeze drepturile de proprietate intelectuală şi cere ca Meta să ia măsuri imediate pentru a opri folosirea secretor comerciale sau ale altor informaţii confidenţiale care aparţin Twitter”, se arată în scrisoare.

Threads a strâns 30 de milioane de utilizatori

Compania lui Elon Musk acuză Meta că i-a recrutat o parte dintre foștii angajați care au fost dați afară și că s-a folosit de ei, dar se pare că Zuckerberg țintește mai sus și ar fi copiat chiar și Twitter pentru a crea Threads.

Un reprezentant Meta a răspuns, pentru presa americană, că acuzaţiile sunt lipsite de fundament şi că niciun fost angajat Twitter nu face parte din echipa de ingineri care lucrează la Threads.

Citește și: Nereguli uriașe la mai multe localuri de pe litoral

La doar 16 ore de când a fost lansată, reţeaua socială Threads a trecut deja de 30 de milioane de utilizatori, deşi nu este încă disponibilă în Uniunea Europeană.

Aceasta este deja pe primul loc în magazinele de aplicaţii din ţările în care a fost lansată, potrivit  News.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si