Close sidebar
Close sidebar

Enzo, sabotat de Valerio, în această seară în ''Gomora''

În episodul din această seară, din “Gomora”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2, tensiunile se amplifică între clanurile mafiote italiene, de când s-a observat că cineva, din interiorul alianței, trădează.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În renumitul cartier Secondigliano este macel de când s-a aflat că există un trădător în tabăra Patriziei, iar Enzo pregătește o nouă lovitură, pentru a-și acoperi pierderile de la ultima razie a Poliției, care le-a adus acestora pierderi financiare urișe.

Jaful va fi un eșec total

Jaful organizat de clanul lui Enzo va fi un eșec total iar mafiotul este pe cale să piardă pe unul dintre cei mai importanți oameni ai săi. În plus, Enzo trebuie să regleze neînțelegerile pe care le are cu Valerio, cel din urmă sabotându-i acestuia orice decizie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ce se va întâmpla atunci când Valerio încearcă să îi înlăture pe Patrizia și Enzo?

Când poate fi urmărit episodul?

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Gomora”, numai la Kanal D2. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI