Noel Rodriguez-Alvarez este un bîăiețel în vârstă de doar 6 ani care a dispărut în urmă cu câteva luni. Autoritățile încearcă să-i recupereze trupul băiețelului din Texas, despre care se crede că ar fi murit.

Oamenii legii au început căutările chiar în curtea unei case, acolo unde agenții dezgroapă o întreagă terasă de beton construită chiar de mama copilașului pe proprietatea în care locuiește cu chirie.

Citește și: „El nu știe încă, dar mama lui l-a salvat”. Mesajul emoționant al unui tată adoptiv pentru mama lui Enea, bebelușul abandonat din cauza lipsei banilor

Mama copilului le-a spus oamenilor legii că, de fapt, și-ar fi vândut băiețelul.

„A fost abuzivă cu Noel”

Chiar dacă mama copilului spune că l-a vândut, autoritățile cred altceva și ridică sprânceana. Simplul fapt că mama lui a construit o terasă din beton pe proprietatea altcuiva a ridicat mari suspiciuni.

Până acum, poliția din Everman a căutat trupul băiețelului în zonele împădurite din apropierea casei în care locauia familia copilului.

Citește și: O femeie a supraviețuit ca prin minune, după ce a fost înjunghiată de peste 15 ori de soț. Totul s-a întâmplat chiar în fața școlii unde învăța copilul lor

Șeful poliției din Everman, Craig Spencer, a precizat: Ea nu este proprietara casei. Ni se pare foarte ciudat că și-ar fi cheltuit fondurile pe casa altcuiva pentru a construi o terasă de beton, mai ales una atât de mare și de elaborată ca aceasta”, a spus șeful poliției din Everman, Craig Spencer.

Totuși, proprietarul casei spune că micuțul ar fi în viață.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O fetiță de 12 ani și-a dat de gol bunicul, agresor sexual, printr-o temă: "Mi-a cumpărat tăcerea"

„Nu, nu este vorba de o crimă. Le-am tot spus că terasa a fost turnată după ce se presupune că Noel a dispărut. De ce ar fi fost sub terasă? Cred că au rupt-o doar pentru că ei nu au nicio idee unde este și sunt frustrați”,  a spus el, conform  Mirror.

Șeful poliției din Everman a precizat că nu există deocamdată niciun indiciu solid în această anchetă.

„Nu a existat încă nicio dovadă care să ne conducă la o locație exactă. Acesta este doar punctul de plecare",  a spus el.

Mama băiețelului „a fost abuzivă și neglijentă cu Noel", conform spuselor apropiaților.

Citește și: Alexia, adolescenta de 15 ani cu braţele replantate, şi-a trecut "îngerul" pe certificatul de "renaştere": „Ești simbolul triumfului vieţii"

Copilul ar fi fost posedat

Femeia spunea despre copilul ei că este „rău și posedat de un demon” și credea că micuțul le va face rău fraților lui.

Poliția a precizat că Noel suferă de un handicap  și are numeroase probleme fizice și de dezvoltare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Rudele și martorii au declarat că mâncarea și apa au fost adesea reținute de la Noel, deoarece lui Cindy nu-i plăcea să schimbe scutecele murdare ale lui Noel. O rudă a fost chiar martoră atunci când Cindy l-a lovit pe Noel în față cu cheile, pentru că a băut apă",  a declarat șeful Spencer.

Citește și: Incident dramatic în fața unei școli din Germania! Un tată și-a atacat fetița cu un cuțit

Misterul dispariției lui Noel se adâncește

La data de 1 noiembrie 2022, femeia a făcut fotografii de pașaport pentru toți copiii care locuiau cu ea, dar nu și lui Noel. A doua zi a solicitat pașapoarte pentru ea și pentru toți copiii, cu excepția băiețelului cu dizabilități.

În aceeași lună, femeia a încercat să explice și în același timp să motiveze dispariția micuțului prin multe povești inventate. Ea a mințit că băiețelul se află fie cu tatăl său biologic, fie cu mătușa lui din Mexic. Într-o altă dată a afirmat că l-a vândut unei femei în parcarea unui magazin alimentar, potrivit oamenilor legii.

Citește și: Fetiță de 6 ani, "strangulată până la moarte de fratele unui amice" la care se dusese în vizită să se joace

Din informațiile poliției, nicio poveste nu este adevărată. Femeia a plecat la data de 22 martie în India cu copiii ei și soțul.

Cu două zile în urmă poliția a fost solicitată de către Departamentul de Servicii de Protecție și Familie din Texas pentru a verifica bunăstarea copiilor care locuiau casa cuplului. Din nefericire, Băiețelul în vârstă de șase ani nu a fost găsit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si