Eroare în cazul dosarului Ferma Dacilor! Patronul pensiunii, Cornel Dinicu, a fost plasat în arest la domiciliu joia trecută.

Cornel Dinicu, în arest la domiciliu cu doi martori cheie

Acesta se află în același loc cu doi martori-cheie, mai exact fiul și soția sa, deși nu are voie să vorbească cu ei. 

Miercuri, patronul urmează să revină la locul tragediei.

Cornel Dinicu și-a angajat o adevărată echipă de experți pentru a le demonstra anchetatorilor ipoteza lui, mai exact că incendiul a fost declanșat de o mână criminală.

Avocatul lui Cornel Dinicu a cerut ca patronul de la Ferma Dacilor să aibă posibilitatea de a comunica cu soția sa, care locuiește în aceeași casă. Restricția este impusă prin măsura arestului la domiciliu.

În situația în care solicitarea lui nu este aprobată de magistrați, Cornel Dinicu a cerut să fie mutat chiar la pensiunea din Tohani, potrivit Realitatea.net.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, dacă se dovedește că Dinicu nu respectă restricțiile impuse de măsura arestului la domiciliu, el va risca să se întoarcă în spatele gratiilor.

Citește și: Cornel Dinicu, dus din nou de anchetatori la Ferma Dacilor. Răsturnare de situație în ancheta incendiului devastator?

Noi detalii aruncă în aer ancheta de la Ferma Dacilor

Avocatul Adrian Cuculis a dezvăluit noi detalii în dosarul Ferma Dacilor!

Acesta a arătat documentul care atestă că reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova (ISU) ar fi organizat o masă de protocol la pensiunea din Tohani.

Atunci, deși pensiunea nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, pompierii au dat doar un avertisment.

Citește și: Documentul care aruncă în aer ancheta de la Ferma Dacilor. Petrecerea care îl aducea pe Cornel Dinicu mai aprope de autorizația de funcționare

”Bomba momentului în cazul Ferma Dacilor. Persoana care susține că ”mai avea puțin si-l autoriza” pe Dinicu să obțină autorizația de securitate la incendiu, arată faptul că ISU avea frecvente mese la Ferma Dacilor. Însăți ONG ul ISU Prahova, cumpăra servicii de mese festive” de la acesta, fapt ce arată după părerea mea că de asta a și fost lăsat să funcționeze. Aceeași sursă precizează și faptul că Dinicu, conform legislației, nu ar avea nevoie de autorizație ISU și arată către DSU cu degetul, spunând că aceștia nu cunosc legea.

Total discutabil, însă plauzibilă teza că Dinicu făcea închirierea de camere, ceea ce este exclusă de la autorizarea ISU. PS: masa festivă 2019/ ultimul control ISU Prahova. Asociația este a celor de la ISU Prahova”, a spus Adrian Cuculis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si