Patrick a fost recent eliminat din Casa Iubirii. Fostul concurent a vorbit despre experiența sa în emisiunea matrimonială, dar și despre relația pe care a format-o cu Nona.

La Culisele Iubirii, fostul concurent a povestit ce a dus la despărțirea de Nona, dar și cum au reușit să formeze din nou un cuplu. Încă de când a părăsit emisiunea, Patrick s-a întors în brațele Nonei!

Fostul concurent a vorbit și despre legătura dintre el și Patricia, menționând că, în realitate, niciodată nu s-a simțit atras de ea.

Citește și: Probleme în paradis pentru Robert și Mihaela. Ce are să-i reproșeze concurentul iubitei sale

Patrick, înapoi în brațele Nonei!

Patrick și Nona s-au reunit și au dat uitării trecutul presărat cu obstacole. Pe internet, urmăritorii lor au putut vedea noi imagini cu cei doi, la scurt timp de la eliminarea lui Patrick. Cei doi parteneri au promis că nu se vor mai despărți.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Eu nu sunt despărțit de Nona, suntem într-un cuplu. Nu regret decizia pe care am luat-o, din contră, mă bucur.

Eu am făcut pasul spre împăcare, cu siguranță a fost ușor pentru că a lăsat și ea de la ea. În ultima perioadă chiar ne-am lăsat duși de valul din mediul online și de comentariile oamenilor, ceea ce e greșit și simțeam cumva că separarea asta o trăiam din cauza faptului că eu eram în emisiune, nu mai aveam comunicare, nu mai știam nimic, simțeam ușor, ușor cum se pierde.

Am ieșit din Casa Iubirii, m-a primit cu brațele deschise și suntem bine. Dacă ar fi fost și Nona în emisiune, mi-ar fi plăcut să rămân până la final", a declarat Patrick la Culisele Iubirii, emisiune prezentată de Bianca Comănici.

Patrick spune totul despre relația cu Patricia

Patrick a vorbit despre relația cu Patricia. Fostul concurent a declarat că nu a plăcut-o foarte tare pe Patricia. Se pare că tânăra nu este genul său de femeie și nu s-a simțit niciodată atras de ea.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Momente fierbinți în Casa Iubirii! Radu și Cristina s-au sărutat în văzul tuturor! Ce se întâmplă între cei doi concurenți: „Ești cu Cristina?”

„Patricia este o tipă ok, drăguță, dar nu este tiparul meu de femeie. Când am avut o mică pauză cu Nona, am avut cale liberă cumva spre Patricia și am dat frâu liber cunoașterii, conversațiilor. Nu s-a legat nimic, eu cel puțin nu m-am simțit atras de ea fizic.

Pentru simplul fapt că am respectat-o foarte mult, probabil s-a confundat că aș fi atras de ea. Nu este tiparul meu de vedere, pentru că dacă era, făceam cu siguranță pași către ea", a mărturisit Patrick, la Culisele Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si