Alexia Tudose a trecut prin adevărate provocări în anul 2022. Mai exact, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 decembrie 2022, autocarul care îi ducea pe mai mulți artiști, ansamblul din care Alexia și fratele ei făceau parte, la un festival din Slobozia a derapat într-o curbă. Atunci, brațele adolescentei au fost amputate, iar Eric, fratele ei i-a fost în acele clipe tragice ca un înger păzitor. Așa că fără a sta prea mult pe gânduri, el a luat mâna fetei, dar și pe Alexia și a fugit către ambulanță.

Din fericire, operația dificilă a fost un real succes.

Colindă emoționantă pentru medicii care au salvat-o

La 1 an de la momentele grele, Alexia se declară o învingătoare. Recent, ea, dar și alți doi elevi s-au întors în locul care le-a fost ca a doua casă, la Spitalul pentru Copii "Sfânta Maria" din Iași, loc în care au colindat în straie populare.

”Mă simt recunoscătoare că am primit o a doua șansă la viață și că mă pot bucura de ceea ce-mi place să fac. Visez ca în 2024 să mă recuperez complet, să-mi continui cariera în muzică, să am rezultate bune la școală și să am succes în a inspira oamenii prin exemplul meu”, a declarant Alexia în exclusivitate pentru stirilekanald.ro.

Alexia brațe replantate Crăciun

Alexia, fata cu brațele replantate anul trecut, petrece primul Crăciun cu familia, după tragicul accident.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Alexia, primul Crăciun petrecut alături de familie după tragedia care i-a schimbat viața

Adolescenta a spus și ce înseamnă pentru ea sărbătorile de iarnă, dar și care a fost cel mai frumos Crăciun petrecut până acum.

Pentru mine, Crăciunul arată ca sărbătoarea care unește oamenii și îi aduce mai aproape pe unii de alții. Crăciunul este motiv de bucurie, fiindcă este plin de tradiții frumoase, cum ar fi împodobitul bradului, a casei, mersul cu colinda, cadourile aduse de Moșul și mirosul de cozonac și sarmale.

Toate îmi plac”, a spus emoționată tânăra.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aceasta a spus că nu are neapărat un Crăciun preferat, însă este sigură că acesta va fi cel mai frumos din viața ei.

”Anul acesta voi petrece cu familia și alături de cei dragi, și este special fiindcă este primul Crăciun de după acel teribil accident”, a precizat Alexia.

Alexia brațe replantate Crăciun

Alexia, fata cu brațele replantate anul trecut, petrece primul Crăciun cu familia, după tragicul accident.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Exclusiv! O familie cu 9 copii, speranță în Ajunul Crăciunului! Mai mulți tineri pasionați de mașini le-au adus alinarea: ”Le este rușine să meargă cu caietele în pungă la școală”

Ce își dorește Alexia pentru anul 2024?

Pentru anul următor, adolescent are planuri mari. Ea își dorește să continue să cânte, dar și să danseze. Nici studiile nu le va neglija.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Pe viitor îmi doresc să realizez o carieră din muzică și dans, dar și să urmez Facultatea de Psihologie, poate chiar și Drept. Îmi doresc să merg prin  turnee, să cunosc oameni noi și să încânt lumea cu vocea mea. Este ceva la care visez și lucrez să se întâmple”, a mai declarat în cele din urmă Alexia.

Alexia brațe replantate Crăciun

Alexia Tudose este mai fericită ca niciodată Crăciunul acesta, alături de familie.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Exclusiv! Care este trucul pentru un cozonac delicios. Secrete din bucărie, pentru cele mai bune dulciuri, chiar din partea unui specialist ”Cozonacii cu pastă de fistic și ciocolată albă sunt vedetele”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si