Elena Chiriță mereu a fost o persoană artistică iar după un business în instalaţii electrice, s-a decis că trebuie să-și urmeze pasiunea, și anume aceea de a decora pereții caselor, lucru destul de dificil. Elena Chiriță a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre afacerea ei, despre costul unei astfel de lucrări, dar și despre proiectele ei de viitor.

Elena Chiriță, întotdeauna atrasă de artă

”Idea de afacere a pornit de la sine, nu m-am gândit vreodată să transform arta în afacere. În perioada respectiva aveam câțiva ani în care pictam și vindeam tablouri în afara României. Eram cumva absorbantă de artă, iar din întâmplare l-am descoperit pe mentorul meu din Rusia care m-a făcut să merg în Moscova pentru cursuri. Ușor, am început să experimentez și învăț tehnici de basorelief în bucătărie. Mai târziu, a venit pasiune și noroc să fiu răsplătită”, a explicat antreprenoarea.

Afacerea Elenei a pornit în anul 2020, iar de atunci s-a dezvoltat pe zi ce trece

Afacerea Elenei a pornit în anul 2020, iar de atunci s-a dezvoltat pe zi ce trece

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Afacerea Elenei a pornit în anul 2020, iar de atunci s-a dezvoltat pe zi ce trece.

Citește și: EXCLUSIV: Cum a creat o româncă o afacere profitabilă cu răstăuțe?/Anca Vălean: ”Sentimentul de satisfacție îți alungă orice greutate”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Nu există meserie grea, există ambiție, dorință, provocare, pasiune. Fiecare proiect este o provocare, sunt atât de diferite și complexe uneori, pentru că unii clienți vin cu un proiect sub formă de randare, desen tehnic, pictură, iar noi le transformăm în basorelief, un perete 3D sculptat în totalitate manual ”, a spus Elena Chiriță.

Dacă la început lucrările ei au fost mai mici, acum aceasta execută și lucrări complexe care pot dura peste două luni.

Antreprenoarea a investit aproximativ 50.000 de euro în business-ul ei

”Proiectele noastre au o durată de la patru zile si pot depăși și două luni, în funcție de dimensiuni. Există patru tipuri de basorelief, basorelief mic care nu depășește 3-5 cm, basorelief înalt de la 5-45 cm, practic este o treime din sculptură, contra relief și basorelief linear. Iar ofertele de preț întotdeauna sunt personalizate, sunt proiecte de la două mii de euro și sunt proiecte de la zece mii și mai mult”, a precizat antreprenoarea.

”În momentul de față avem un proiect în deplasare la Arad, pe un perete a unei piscine, proiectele la înălțime pe schelă sunt cele mai complexe și grele iar pentru că va fi apă tot timpul implică și o tehnică diferită față de restul. Peretele este armat în dibluri, modelat și sculptat, șlefuit, se adaugă aditivi impermeabili în compoziție, apoi un tratament și straturi în lac”, a mai adăugat Elena Chiriță.

Citește și: Ce beneficii au companiile în urma activităților de responsabilitate socială?

În prezent, Elena Chiriţă are lucrări în România şi Belgia, dar urmează să își extindă afacerea, după ce a investit aproximativ 50.000 de euro în visul ei

În prezent, Elena Chiriţă are lucrări în România şi Belgia, dar urmează să își extindă afacerea, după ce a investit aproximativ 50.000 de euro în visul ei

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

În prezent, Elena Chiriţă are lucrări în România şi Belgia, dar urmează să își extindă afacerea, după ce a investit aproximativ 50.000 de euro în visul ei.

”Planurile de viitor pentru orice antreprenor este să crească ca afacere, pentru noi vrem un mic show-room și o mică fabrica pentru profilele decorative din ipsos, atât cât și extindere pe piața europeană cât și in afara ei. De asemenea, ne dorim să oferim clienților produse personalizate, atât cât și arhitecților, designerilor opținiunea de unicitate a proiectelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si