Trei barbati au fost condamnati, in septembrie 2016, la inchisoare cu executare, pentru spargerea locuintei Andreei Marin din localitatea Pipera. Costache Georgian Marius zis Moldoveanu, Stanica Marian Alexandru zis Moflea si Cristea Dragos Sever zis Soare au primit cate 5 ani si 6 luni, respectiv 4 ani si 4 luni, si 3 ani si 6 luni. Ultimii doi nu par insa sa se simta prea bine dupa gratii si au contestat regimul penitenciar sau chiar au cerut intreruperea pedepsei.

La doar o luna dupa ce a fost condamnat, Stanica a dat in judecata Penitenciarul Rahova, nemultumit ca a fost trimis sa-si ispaseasca pedeapsa in regim deschis. Barbatul ar fi vrut sa se bucure de un regim semideschis, lucru care i-ar fi permis sa se deplaseze fara insotitor prin interiorul penitenciarului si sa aiba ocazia sa poata lucra in afara locului de detinere. Instanta i-a respins cererea si l-a obligat sa plateasca 150 lei, cheltuieli de judecata.

Andreea Marin invata acum tehnici de autoaparare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Costache a formulat si el, in decurs de doua luni, mai multe cereri de intrerupere a pedepsei.

„Moldoveanu” a invocat un articol de lege care le permite detinutilor sa ceara amnistia, prescriptia, gratierea sau orice alta cauza de stingere ori de micsorare a pedepsei. Barbatul este incarcerat la Penitenciarul Margineni si spera sa beneficieze de clementa autoritatilor, in ciuda faptului ca este recidivist. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si