Close sidebar
Close sidebar

EXCLUSIV: Melinda, fata dispărută și găsită în casa unui bărbat, analizată de psihologi. Verdictul este extrem de dur: "Niciun copil la 13 ani nu se îndepărtează de casă degeaba"

Sara Melinda, copila de 13 ani care a fost găsită în casa unui bărbat de 34 de ani, după ce a fost dată dispărută de familia sa ar fi avut un jurnal secret în care nota toate emoțiile trăite de ea. Comportamentul său a fost atent analizat de specialiști.

Stefania Pavel,

Ea este Melinda, tânăra de 13 de ani care a fost găsită în casa unui bărbat de 34 de ani, după ce familia a dat-o dispărută.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anchetatorii au găsit un jurnal secret al Melindei, adolescenta de 13 de ani din Sighetu Marmației care a fost dată dispărută de către familie. Aceștia au fost chiar dispuși să ofere o recompensă de 10.000 de euro celui care oferă informații prețioase despre locul în care s-ar afla fiica lor.

Melinda ar fi trăit o adevărată dramă 

În cele din urmă, un cetățean a oferit adresa unde se afla Melinda șefului poliției locale din Sighetu Marmației. El a spus că a avut o premoniție și că Melinda i-a apărut în vis. Când polițistul a mers să verifice locul respectiv, atunci a dat și de Sara Melinda, care plângând l-a strâns în brațe.

Acolo, copila de 13 ani se afla în locuința unui bărbat de 34 de ani. El a spus că nu a violat-o, însă doreau să aibă o relație, în ciuda diferenței mare de vârstă. 

Laurențiu Rus, bărbatul de 34 de ani care a ținut-o ascunsă pe Melinda în casa lui.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Bărbatul care a dezvăluit poliției unde se află eleva de 13 ani nu mai primește recompensa de 10.000 de euro promisă de părinții Melindei

După ce a fost dusă la spital, medicii au confirmat că fata a întreținut relații sexuale, însă nu se știe dacă Melinda și-a dat sau nu consimțământul. Chiar și așa, legea consideră că în acest caz este vorba despre un viol.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

”În aceea locaţie stătea fetiţa împreună cu o anumite persoană care o ţinea. Nu ştim încă în ce măsură o ţinea cu forţa, era sechestrată fetiţa sau stătea de bună voie. Deşi, din primele declaraţii reiese că ambele variante sunt reale”, a transmis Florin Ciobanu, șeful Poliției Locale din Sighetu Marmației, conform   spynews.ro.

Ce relație ar fi avut Melinda cu părinții săi?

Psihologul Radu Leca a analizat cu atenție în exclusivitate pentru stirilekanald.ro comportamentul Melindei, dar și relația pe care o avea adolescenta cu părinții săi care au fost șocați de cele consemnate de ea în jurnal. De altfel, fata a vrut să-și ia și viața de trei ori din cauza tuturor lucrurilor care o apăsau atât de tare.

”Nu cred sub nicio formă în existența jurnalului. În schimb, cred în existența relației proaste cu părinții. Niciun copil la 13 ani nu se îndepărtează de casă degeaba. Niciodată în niciun tip de univers. Faptul că un copil de 13 ani se vede cu mai mulți bărbați înseamnă că părinții sunt inexistenți. Niciun copil de 13 ani nu poate ascunde programul. De aceea există tracking code-uri pentru telefoanele mobile, fiindcă părinții au nevoia organică să știe că fiii și fiicele lor sunt în siguranță”, a spus Radu Leca.

Ea este Sara Melinda Moiș.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Planul bărbatului în casa căruia a fost găsită Melinda. Ce ar fi urmat să se întâmple cu fata de 13 ani

Totodată, acesta a precizat că părinții mai mult ca sigur nu au fost prezenți în viața fetei lor, iar ea a făcut totul de capul ei. Acum, ea nu își mai dorește să se întoarcă înapoi acasă și se află în grija asistenților sociali.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

”Faptul că acești părinți nu au știut niciodată dacă se confirmă spusele acestui copil că ea s-a văzut cu bărbați unde este, unde a fost și unde se duce înseamnă că aceștia au fost inexistenți. Cum? Declarând faptul că sunt șocați de tot ceea ce înseamnă noul comportament de care au aflat. Pot spune în felul următor: ”Cum a fost posibil ca fiica voastră în vârstă de 13 ani să aibă relații cu mai mulți bărbați, ea stând cu voi în aceeași casă?”. Aceasta este întrebarea mea pentru ei”, a mai declarat psihologul.

Laurențiu Rusu, sau 'Mănușa albă' ar fi un bărbat periculos din spuse vecinilor, care au dezvăluit că acesta s-ar droga și ar aduce fete des în locuința lui. El a fost arestat pentru 30 de zile. Polițiștii încă continuă cercetările, deoarece nu sunt siguri nici în privința celui care ar fi furnizat adresa unde a fost găsită Melinda. În acest moment se crede că respectivul bărbat ar avea ceva legături ascunse cu Laurențiu Rusu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI