Alice Ardelean, în vârstă de 30 de ani este luptătoarea MMA din România, care însă a decis să se mute în Anglia pentru a putea face performanță. Deși departe de țara ei natală, sportiva spune că s-a acomodat și nu regretă nimic. Recent, aceasta a decis să-și ofere mănușile semnate unei licitații caritabile. Mai exact, cu banii obținuți, 16 copii de la Centrul de Zi “Sfânta Tatiana”  vor avea ocazia să vadă marea pentru prima dată.

”Banii vor contribui la realizarea unui vis frumos”

Alice Ardelean a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre această licitație și despre gesturile frumoase pe care le mai face.

Citește și: EXCLUSIV: Povestea lui Marcel, repetent în clasa I, care a ajuns să ia aproape nota maximă la Bac/ Marcel Mustafa: ”Doamna învățătoare a fost ca un înger care mi-a vegheat anii învățământului primar!”

”E cum vine, nu e ceva ce fac regulat. Sunt doar gesturi ocazionale. Cumpăr și mâncare pentru câini din biletele pe care le vând. Personal merg, nu este donație. E pur și simplu. Iar pentru copii, mi-am dat doar mănușile băiatului care se ocupă cu licitația. Și nu am planuri, o fac pur și simplu când am meci sau când am evenimente. Nu plănuiesc asta”, a spus luptătoarea MMA.

Alice Ardelean - campioană MMA

Alice Ardelean - campioană MMA

[Sursa foto: Alice Ardelean - Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

,,Alice ne oferă o pereche de mănuși cu autograf, pentru licitația organizata în scop caritabil. Toți banii strânși în urma acestui eveniment caritabil vor contribui la realizarea unui vis frumos pentru 16 copii de la Centrul de Zi “Sfânta Tatiana” – șansa de a vedea marea pentru prima dată! Această experiență va rămâne întipărită în sufletele lor, oferindu-le amintiri prețioase și un sentiment de bucurie nemărginită”, spun reprezentanții centrului.

Cu banii obținuți din licitație, 16 copii de la Centrul de Zi “Sfânta Tatiana”  vor avea ocazia să vadă marea pentru prima dată.

Cu banii obținuți din licitație, 16 copii de la Centrul de Zi “Sfânta Tatiana”  vor avea ocazia să vadă marea pentru prima dată.

[Sursa foto: Alice Ardelean - Facebook]

Într-un alt interviu acordat în exclusivitate pentru stirilekanald.ro, Alice a povestit și despre plecarea ei din România și despre sacrificiile pe care le face.

Cât de grea este viața pentru Alice departe de România?

”Am făcut multe sacrificii și încă fac. A trebuit să mă mut de câteva ori înainte să mă stabilesc în Anglia. Am fost departe de familie, am fost singură. De multe ori renunț la ieșirile în oraș sau la întrunirile de familie din cauza antrenamentelor. Uneori ies la restaurant cu ai mei, dar nu pot mânca toate bunătățile pentru că am de ținut o dietă extrem de strictă, mai ales înainte de meciuri”, a explicat românca.

Citește și: România, calificată la Jocurile Olimpice de la Paris. Cine este românca care ne va reprezenta la Paris

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Alice Ardelean - campioană MMA

Alice Ardelean - campioană MMA

[Sursa foto: Alice Ardelean - Facebook]

”Îți trebuie voință de fier. Țin minte când am fost la nunta surorii mele și mi-am pus în geantă un baton de proteine. Atât am mâncat toată noaptea și am băut apă în timp ce alții se înfruptau cu bunătăți. Chiar trebuie să renunți la multe lucruri și e greu, dar rezultatul final e satisfăcător. Locuiesc în Anglia de 7 ani și a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea. Am și familia aici. Antrenamentele sunt excelente. Din prima zi m-am acomodat și mi-a plăcut. Înainte să mă mut nu am făcut antrenamente profesionale, am făcut MMA ca hobby. Am făcut singură după capul meu și am făcut multe greșeli”, a povestit campioana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si