Sâmbătă seara a avut loc un tragic accident în comuna mehedinţeană Bălăciţa, informează presa locală. Mai exact, trei adolescenți au acceptat propunerea prietenului lor de 21 de ani de a se plimba cu mașina tatălui acestuia. Andrada a ales să stea pe locul din dreapta. 

O simplă plimbare s-a transformat în ultimul drum pentru Andrada

Într-o curbă la dreapta șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

El se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul indicând o alcoolemie de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, tânărul nu avea permis de conducere.

Pentru Andrada Rossalinda Burcă acesta a fost și ultimul drum, deoarece inima tinerei nu a mai bătut. În ciuda eforturilor de resuscitare, ea nu a mai putut fi readusă la viață.

Andrada ieșise pe afară să se plimbe puțin. Mi-a spus că merge pe afară să se plimbe cu Larisa. Nu am știut că a urcat în mașina asta. Am stat lângă ambulanță și am sperat într-o minune, de Crăciun. Dar, nu s-a întâmplat nicio minune", a declarat mama Andradei.

Andrada moartă accident Mehedinți

Andrada Rossalinda a murit într-un accident grav, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Cine este Andrada, tânăra de 16 ani ucisă în Ajunul Crăciunului de un șofer băut și fără permis de conducere

Andrada nu avea absențe și era prima pe clasă

Acum, profesorii și colegii Andradei, o tânără de 16 ani, elevă în clasa a IX-a la un Liceul Teoretic Șerban Cioculescu din Drobeta Turnu Severin sunt în stare de șoc. Ei spun că fata nu merita un astfel de sfârșit. Dirigintele Andradei s-a dus într-un suflet la locul accidentului pentru a vedea ce se întâmplă. Îndurerat, acesta a povestit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro 

despre cât de minunată era eleva sa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Am plecat la accident și când am constatat că este vorba de fata mea de încredere din clasă. Crunt! E destul de greu, foarte greu. Era unul dintre elevii buni ai clasei, chiar foarte buni, foarte serioasă, fără absențe, note foarte bune, crescută cu greu. Își dorea să realizeze ceva în viața ei, și tocmai de asta, văzând că greutățile familiei au fost destul de apăsătoare, a căutat să sară peste această etapă și să poată să primească ceva mult mai bun de la viață”, a spus Gherghinescu Marian.

Andrada moartă accident Mehedinți

Andrada, o tânără din Drobeta Turnu Severin a murit într-un tragic accident.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Lacrimi de durere pentru Rodica și fiul său de 13 ani, după accidentul din Satu Mare. Tragedie înainte de Crăciun: ”În loc să vă colindăm, plângem”

Andrada era șefa clasei, dar și unul dintre cei mai silitori elevi din clasă. Ea avea rezultate excepționale la învățătură și mereu se implica și în alte proiecte extrașcolare.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Liceul nostru e și cu profil sportiv, unul dintre cele mai bune din oraș, si ea a căutat să strângă foarte multe informații, să nu dezamăgească, doar din teama de a nu fi în situația în care a fost crescută. Părinții ei i-au dau o educație foarte bună, deși situația lor materială nu era cea mai strălucită. E o mare pierdere pentru colectivul clasei, cât și pentru liceu, pentru că prezența ei era una benefică, atâta timp cât s-a implicat și foarte mult în tot felul de proiecte extrașcolare. Colegii ei sunt într-o stare de deznădejde și sunt speriați pentru că și evenimentul a fost destul de tragic”, a mai precizat dirigintele tinerei.

Polițiștii din Mehedinți au întocmit pe numele șoferului un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Acum, urmează ca trupul tinerei să fie supus necropsiei.

”Urmează să o scoatem din spital. Momentan e la morgă. Procedurile legale nu ne permit să o scoatem pentru că a trecut de ora 12. Și urmează să-i facă autopsia marți dimineața și apoi să o ducem la țară. Am lansat un apel umanitar, pentru că familia nu dispune de fonduri financiare decente, încât să-și permită toate cheltuielile”, a mai spus în cele din urmă Gherghinescu Marian. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si