Close sidebar
Close sidebar

Experiența inedită trăită de o femeie. S-a trezit cu 86 de milioane de dolari în cont, dar a avut parte de o surpriză de proporții: „Este o experiență dezamăgitoare memorabilă”

O femeie a fost dezamăgită de experiența cu o bancă din Malaysia, după ce a primit, peste noapte, 86 de milioane de dolari în cont. Ce a nemulțumit-o, de fapt?

Ana-Maria Costea,

Care este motivul pentru care femeia din Malaysia nu a fost mulțumită de banii primiți în cont?

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Uneori, verificarea soldului în contul bancar ne poate crea diverse stări tensionate. Totuși, o femeie din Malaysia a avut o adevărată surpriză atunci când a verificat câți bani mai are în cont.

Femeia, pe nume Hafidzah Abdullah, a descoperit că soldul său era mult mai mare decât se aștepta, fiind vorba de 86 de milioane de dolari. Cu toate acestea, ea nu a fost foarte încântată, deoarece se aștepta ca la mijloc să fie vorba despre o neînțelegere.

Ce s-a întâmplat cu banii pe care îi avea în cont Hafidzah

În realitate, femeia nu a putut accesa banii din contul său.

Astfel, chiar dacă ar fi avut un miliard de dolari, tot dezamăgită ar fi fost. 

Citește și: Cursul valutar al BNR pentru 4 decembrie 2023: Noile cotații ale euro și dolarului

Banca la care Hafidzah avea cont este una dintre cele mai mari din Malaysia, însă, pe cât de importantă este instituția, pe atât de dezamăgită a rămas și femeia în urma acestei întâmplări.

Femeia a decis să contacteze bancă pe data de 29 noiembrie, adresând un mesaj mai puțin prietenos, în urma experienței sale cu adevărat „memorabile”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

O femeie a fost dezamăgită de experiența cu o bancă din Malaysia, după ce a primit, peste noapte, 86 de milioane de dolari în cont.

[Sursa foto: Freepik]

„Dragă Maybank, apreciez că vă străduiți să-mi faceți experiența bancară memorabilă”, a scris femeia în mesaj. Totodată, ea a detaliat cum și ce probleme a întâmpinat în momentul utilizării contului său.

Aceasta începuse să întâmpine destul de des probleme cu această bancă.

Ea a numit experiența „o comedie de erori pe care nimeni nu o găsește amuzantă" și a fost nevoită să meargă la sucursală pentru a reuși să-și acceseze contul.

„Se spune că banii nu aduc fericirea, dar Maybank știe cum să-mi aducă frustrare", a mai spus ea.

Hafidzah nu este singura care a întâmpinat astfel de probleme

Hafidzah nu a fost singura persoană care a experimentat o astfel de situație. Mai multe persoane au întâmpinat probleme similare cu aceeași bancă.

„Mă întreb ce nu e în regulă cu băncile din Malaysia", a spus cineva, potrivit UNILAD.

Mulți alți oameni au felicitat-o pe femeie pentru „averea enormă” pe care a primit-o peste noapte. Astfel, ei și-au exprimat dezamăgirea lor față de bancă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Plătim garanție pentru ambalaje. Cum funcționează sistemul garanție-returnare?

Shaikh Munir Ahmad, un angajat al băncii, a luat legătura cu femeia pe o rețea de socializare pentru a găsi o soluție care să-i rezolve problema. Ulterior, banca a confirmat că a rezolvat problema și că acum Hafidzah își poate accesa contul fără probleme.

„Nu a fost o problemă la nivel de sistem, iar contul clientului nu a fost compromis”, a declarat un purtător de cuvânt al băncii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI