Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Explozie devastatoare într-o clădire din Paris. Peste 29 de persoane au fost rănite

Peste 29 de persoane au fost rănite în explozia unei unități de învățământ din Paris, dintre care unele se află în stare gravă, potrivit autorităților franceze.

Maria Stiuca,

Explozie devastatoare într-o clădire din Paris. Peste 29 de persoane au fost rănite

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Explozia a avut loc în clădirea Academiei Americane din Paris, o școală privată de modă și design aflată în zona Saint-Jacques, în arondismentul 5 al Parisului, potrivit cotidianului Le Figaro.

Explozie puternică într-o clădire din Paris. Zeci de răniți în urma incidentului

Cel puțin 29 de persoane au fost rănite în urma exploziei, iar patru dintre acestea se află în stare gravă, potrivit Prefecturii din Paris. Alte două persoane au fost date dispărute printre ruine.

Citește și: Cel puțin 31 de persoane și-au pierdut viața într-un restaurant, în urma unei explozii

Locuitorii sunt în stare de șoc, iar mai multe clădiri din vecinătate au fost evacuate. La fața locului s-au prezentat zeci de echipaje de pompieri pentru evacuarea victimelor și pentru lichidarea focului. În urma exploziei, fațada clădirii s-a prăbușit, iar focul a afectat mai multe imobile. Astfel, pompierii au anunțat că două clădiri au fost afectate semnificativ.

Citește și: Incendiu puternic la acoperişul unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Pompierii au intervenit

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit unor surse citate de cotidianul Liberation, explozia ar fi pornit din cauza unor scurgeri de gaze, însă, autoritățile nu au stabilit cauza exactă a acesteia.

Citește și: UPDATE- VIDEO- Incendiu puternic la Rafinăria Petromidia Năvodari. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

Patru oameni au murit într-un incendiu cauzat de baterii cu litiu de bicicletă electrică

Incendiu de proporții la New York. Patru persoane au murit, iar autoritățile spun că focul ar fi izbucnit din cauza unei baterii cu litiu de bicicletă electrică.

Citește și:  UPDATE- VIDEO- Incendiu puternic la Rafinăria Petromidia Năvodari. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

Un incendiu provocat de baterii cu litiu pentru biciclete electrice a cauzat moartea a patru persoane la New York, anunţă pompierii, care trag din nou un semnal de alarmă cu privire la accidente care cresc în mod vertiginos odată cu dezvoltarea sectorului livrărilor la domiciliu, relatează AFP.

Incendiul a izbucnit noaptea, într-un mic atelier de întreținere a bicicletelor şi trotinetelor electrice, la parterul unui imobil, de care se sprijinea o grămadă impresionantă de biciclete înnegrite, potrivit unei fotografii postate marţi pe Twitter de către pompierii din New York.

Comandanta pompierilor din oraş, Laura Kavanagh, a anunţat într-o conferinţă de presă, la faţa locului- în cartierul Chinatown, în Manhattan-, un bilanţ de patru morţi şi doi răniţi grav.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și:  VIDEO- Panică în Buzău după o bubuitură puternică. Locuitorii sunt îngroziți

”Este cât se poate de clar că acest (incendiu) a fost cauzat de baterii cu litiu şi biciclete electrice”,  a subliniat ea.

Magazinul respectiv a fost avertizat în trecut cu privire la încălcări ale regulilor de siguranţă, a precizat ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI