Close sidebar
Close sidebar

Explozie puternică într-un bloc din Buzău. Fetiță de 6 ani și bunica ei, duse de urgență la spital

O explozie puternică a avut loc vineri dimineață într-un bloc din municipiul Buzău. În urma deflagrației o fetiță de doar 6 ani și bunica ei au fost duse de urgență la spital cu arsuri pe mai multe părți ale corpului.

Razvan Ilie,

Explozia nu a fost urmată de un incendiu, au transmis oficialii ISU.

[Sursa foto: Facebook / ISU]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Explozie s-a produs, vineri, într-o locuinţă aflată la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Buzău, 15 persoane fiind evacuate, informează presa locală. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Citeste si: Medic rezident din Arad, în comă în urma unui accident grav de circulație

Două victime în urma exploziei

În urma exploziei deosebit de puternice, două persoane au fost rănite. "Au fost preluate două victime, o minoră de șase ani, precum şi o femeie în vârstă de 65 ani, ambele stabile, cu arsuri şi răni uşoare", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă.

Citeste si: Accident cumplit în Baia Mare.Un microbuz s-a răsturnat, iar două persoane au fost rănite

Până la acest moment, autoritățile nu știu care este cauza producerii deflagrației, dar cel mai probabil a fost vorba de o scurgere de gaze.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, explozia nu a fost urmată de incendiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI