Close sidebar
Close sidebar

Explozie puternică la un restaurant din Turcia. Cel puțin 7 morți

O explozie puternică a avut loc vineri după-amiază la un restaurant din Turcia. Cel puțin 7 oameni au murit și 5 sunt rănite, una în stare foarte gravă. Primele informații exclud ipoteza teroristă, fiind vorba de manipularea unei butelii cu gaze.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel puțin șapte persoane au murit vineri într-o explozie la un restaurant din Nazilli, un district din provincia vestică a Turciei, Aydın.

Citește și: Serialul “Totul pentru familia mea”, lider de piață la nivelul întregii țări

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Guvernatorul provinciei a declarat Agenției Anadolu (AA) că primele investigații au arătat că explozia a avut loc în timp ce personalul înlocuia o butelie de gaz goală folosită în bucătărie, în jurul orei 15:30.

Oficialul din Aydin a spus că alte cinci persoane au fost rănite în explozie. 

Imaginile de la fața locului au arătat urmele lăsate de explozie asupra unui restaurant care vinde kebab la parterul unei clădiri cu mai multe etaje.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI