Close sidebar
Close sidebar

Explozii puternice în Crimeea la o bază aeriană rusească

Cel puţin 12 explozii au fost auzite în decurs de un minut, marți în jurul orei locale 12:30, la o bază aeriană rusească din peninsula Crimeea. Ministerul rus al Apărării susţine că nu a fost un atac ucrainean, ci doar o explozie de muniţii.

Sorin Negru,

Explozii puternice în Crimeea

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Trei dintre explozii au fost deosebit de puternice, declanşând incendii şi degajări de fum, transmite presa internațională.

Citeste si: Coreea de Nord ar putea ajuta Rusia cu 100.000 de soldați în războiul din Ucraina- expert militar rus

Circa 30 de minute mai târziu, o altă deflagraţie, descrisă de martori ca fiind cea mai puternică, a produs încă două coloane de fum şi o degajare de praf.

Serviciile de urgenţă au fost desfăşurate, iar unii localnici spun că s-au aglomerat şoselele pe direcţiile de plecare dinspre zona de coastă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ministerul rus al Apărării a transmis ulterior că explozia survenită la aerodromul militar Saki a fost provocată de detonarea muniţiei de aviaţie şi că nu sunt victime, relatează agenţia RIA.

Nu a fost niciun atac şi echipamentele militare nu au fost afectate de explozie, mai susţine ministerul rus.

Partea ucraineană nu a comentat deocamdată pe marginea acestei explozii.

Explozii în Crimeea

[Sursa foto: Twitter]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI