Compania de social media permite, de asemenea, temporar unele postări care încurajează la agresiune împotriva armatei ruse și a președintelui.

Citeste si: Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, acuză Rusia că împiedică evacuarea civililor din Mariupol

„Ca urmare a invaziei ruse a Ucrainei, am permis temporar forme de exprimare politică care ar încălca în mod normal regulile noastre, cum ar fi discursul violent precum „moarte invadatorilor ruși”.

Cu toate acestea nu vom permite în continuare apelurile credibile la violență împotriva civililor ruși, a declarat un purtător de cuvânt al Meta într-un comunicat.

Compania Meta permite postări cu privire la violența asupra armatei ruse

Apelurile la violență sau la moarte vor fi permise cu excepia cazului în care nu există doi indicatori credibili, cum ar fi locația sau metoda.
E-mailurile spun că apelurile la violență împotriva rușilor sunt permise atunci când postarea vorbește clar despre invazia Ucrainei.

Citeste si: Rusia face o mutare neașteptată. Ședință de urgență la ONU pe tema armelor biologice din Ucraina

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Modificările temporare ale politicii privind apelurile la violență împotriva soldaților ruși se aplică în Armenia, Azerbaidjan, Estonia, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, România, Rusia, Slovacia și Ucraina, potrivit unui e-mail.

Noi bombardamente, vineri dimineață, în Dnipro și Luțk

Noi bombardamente au avut loc, vineri dimineață, în regiunea Dnipro de est din Ucraina. O grădinițiă, o fabrică și mai multe locuințe au fost distruse de bombardamente.

Citeste si: Vladimir Putin şi Aleksandr Lukaşenko se întâlnesc, vineri, la Moscova

Primarul din Lutsk a comunicat exploziile care au avut loc în apropierea aeroportului din oraș. El a îndemnat oamenii să nu publice fotografii sau să dea coordonate. Presa ucraineană a transmis că în Dnipro ar fi avut explozii în Luțk și în Dnipro. Până acum nu au avut loc bombardamente în acele regiuni. 

Citeste si: Rusia a restabilit alimentarea cu electricitate a centralei de la Cernobîl

Sirenele pentru avertizare  de raid au sunat în mai multe orașe din Ucraina. Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a acuzat că armata rusă împiedică evacuarea civililor din orașele încercuite Mariupol și Volnovaha, orașele bombardate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si