Zona care va urma să poarte numele sportivului se găsește între Portul de ambarcațiuni și Adăpostul Pescăresc.

Precizările făcute de primarul Brăilei

Primarul a precizat că va propune și discuta acest subiect la ședința ordinară a Consiliului Municipal Brăila, în semn de recunoștință pentru fostul sportiv Ivan Patzaichin.

Piațeta care ar putea să-i poarte numele se află în zona de parcare a ambarcațiunilor de mici dimensiuni de pe faleza Dunării.

Citeste si: Gestul făcut de fiica lui Ivan Patzaichin în memoria tatălui său. Ivona, mândria campionului român, este sfâșiată de durere

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ivan Patzaichin, simbol pentru Delta Dunării
Ivan Patzaichin, simbol pentru Delta Dunării[Sursa foto: Facebook]

Proiectul ROWmania

Primăria Municipiului Brăila, împreună cu Asociația „Ivan Patzaichin-Mila 23” au semnat în 2013 un partenierat prin care a luat naștere proiectul național „Descoperă ROWmania”. Concursul de vâslit în canotci de 10+1 s-a desfășurat în fiecare an, până la apariția pandemiei, în orașe unde există fluvii, râuri sau care au deschidere la lacuri.

Citeste si: Înfiorător! Ce a spus Ivan Patzaichin înainte să se stingă din viață

Ivan Patzaichin s-a stins din viață vineri, la vârsta de 71 de ani. Acesta este înmormântat la Cimitirul Bellu din București.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si