Close sidebar
Close sidebar

Piațeta de pe faleza Dunării va purta numele Ivan Patzaichin

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a afirmat că le va propune consilierilor locali ca o parte din faleza Dunării să poarte numele fostului mare sportiv. Primarul spune că acest lucru este un gest pentru un „ un simbol al României şi un prieten al Dunării şi al Brăilei, pentru un sportiv şi un om uriaş.”.

Madalina Grigore,

Ivan Patzaichin [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zona care va urma să poarte numele sportivului se găsește între Portul de ambarcațiuni și Adăpostul Pescăresc.

Precizările făcute de primarul Brăilei

Primarul a precizat că va propune și discuta acest subiect la ședința ordinară a Consiliului Municipal Brăila, în semn de recunoștință pentru fostul sportiv Ivan Patzaichin.

Piațeta care ar putea să-i poarte numele se află în zona de parcare a ambarcațiunilor de mici dimensiuni de pe faleza Dunării.

Citeste si: Gestul făcut de fiica lui Ivan Patzaichin în memoria tatălui său. Ivona, mândria campionului român, este sfâșiată de durere

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ivan Patzaichin, simbol pentru Delta Dunării [Sursa foto: Facebook]

Proiectul ROWmania

Primăria Municipiului Brăila, împreună cu Asociația „Ivan Patzaichin-Mila 23” au semnat în 2013 un partenierat prin care a luat naștere proiectul național „Descoperă ROWmania”.

Concursul de vâslit în canotci de 10+1 s-a desfășurat în fiecare an, până la apariția pandemiei, în orașe unde există fluvii, râuri sau care au deschidere la lacuri.

Citeste si: Înfiorător! Ce a spus Ivan Patzaichin înainte să se stingă din viață

Ivan Patzaichin s-a stins din viață vineri, la vârsta de 71 de ani. Acesta este înmormântat la Cimitirul Bellu din București.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI